Udało Ci się zapisać na dodatkowe usg w tym tygodniu? (Bo chyba miałaś taki plan)
Zaraz będę szukać terminów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udało Ci się zapisać na dodatkowe usg w tym tygodniu? (Bo chyba miałaś taki plan)
mam nieregularne cykle bo jestem kp, i jak miałam owu według kalendarzyka to akurat miałam kosę z mężem i celibat parę dniU mnie też 6+5 ale to już obliczone z założeniem, że miałam owulację w 18 dc, a tego jestem prawie na 100% pewna, bo miałam monitoring. Jakby liczyć z OM to chyba 7+2 wyjdzie. A skąd wiesz, że u Ciebie też jest młodsza ciaza niż z OM?
Nie martw się,ciąża to nie matematykaNo niestety 6+3 z USG z miesiączki 6+5, więc troszkę kiepsko
Może miałaś później owulacje. Spokojnie zbadaj przyrost po 48hCzesc dziewczyny, mam wynik beta 24,11 , dwa dni do okresu czy jest ok?
najczęściej jest kilka dni różnicy. Nawet czasem podczas jednego badania usg ale innych pomiarów mogą wychodzić kilkudniowe różnice. Więc dziewczyny z tym dokładnym liczeniem dni to tak z przymrużeniem oka.Ok ja wam się przyznam, ze od wczoraj siedzę i analizuje. Bo 14.11 miałam na testach owulacyjnych pik. Wiec liczyłam, ze 15.11 miałam owu, wtedy wczoraj bym miała 6+0, według usg jest 5+5 i zarodek ma 2 mm. Czytam, ze ciąże mogą być młodsze a później nadrobić także @Paulusman tez mam 2 dni różnicy. Ty już masz serduszko wiec myśle, ze wszystko będzie super i będzie bić szybciej. Musimy chyba trochę zluzowac. Cieszyć się tym, ze są zarodki i się rozwijają! Co nie zmienia faktu, ze hormony ciążowe doprowadzają mnie do szaleństwa
Ok ja wam się przyznam, ze od wczoraj siedzę i analizuje. Bo 14.11 miałam na testach owulacyjnych pik. Wiec liczyłam, ze 15.11 miałam owu, wtedy wczoraj bym miała 6+0, według usg jest 5+5 i zarodek ma 2 mm. Czytam, ze ciąże mogą być młodsze a później nadrobić także @Paulusman tez mam 2 dni różnicy. Ty już masz serduszko wiec myśle, ze wszystko będzie super i będzie bić szybciej. Musimy chyba trochę zluzowac. Cieszyć się tym, ze są zarodki i się rozwijają! Co nie zmienia faktu, ze hormony ciążowe doprowadzają mnie do szaleństwa