reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Powiem Wam, że właśnie sobie włączyłam The Crown, pierwszy odcinek i prawie na nim płaczę. Wzrusza mnie, bo oglądam ślub królowej. Ta muzyka donośna i cała otoczka i te moje hormony... jejku.
Też właśnie zaczęłam oglądać ten serial, tylko jestem przy 5 odcinku i też wzruszają mnie niektóre momenty.
Ja dziś czuję się bardzo dobrze, ale też humor poprawia mi mega słoneczna pogoda. Tęskniłam już za słonkiem :)

reklama
Pierwszy raz oglądasz? To jest piękny serial, zwłaszcza początkowe sezony.

Jutro wieczorem mam wizytę i jestem tym tak bardzo zestresowana, że nie mogę się skupić za bardzo na niczym. Szkoda, że nie było terminów na poranną wizytę, szybciej by już wszystko było jasne.

@olak96 najbardziej smutno mi się zrobiło jak napisałaś, że frytek też się nie dało zjeść... Mam taką ochotę na frytki ostatnio 😀

Pierwszy raz. A tu już 5 sezonów. Ostatnio zainteresowałam się rodziną królewską. Na Netflixie obejrzałam kilka odcinków dokumentu o Megan i Harrym i moja ciekawość została wzmocniona. 😀 Przeszkadza mi tylko, że taki ciemny jest ten serial. Dużo scen jest Słabo oświetlonych i przy słońcu na dworze niewiele widzę 😀 ale to takie czepialstwo ciężarnej 😉

Też właśnie zaczęłam oglądać ten serial, tylko jestem przy 5 odcinku i też wzruszają mnie niektóre momenty.
Ja dziś czuję się bardzo dobrze, ale też humor poprawia mi mega słoneczna pogoda. Tęskniłam już za słonkiem :)

Drugi wzrusz miałam, jak Filip wiosłował, a Elka mu zdjęcia robiła 🙈

Ja też mam doniczeczki 😀 i są teraz pełniejsze, bardziej kształtne. Najładniej wyglądają, jak się pochylam 😀 tak sobie czasem na nie patrzę przer lustrem i podziwiam, bo niewiadomo jak długo ten widok będzie cieszył moje oczy. Mnie też czasem pobolewa brzuch trochę, jak na okres a trochę mnie ciągnie jakby mi się wszystko tam rozciągało. I znowu dzisiaj mi wrocil problem z połykaniem tabletki rano, prawie ją zwróciłam. Poza tym okej. Nawet w miarę szybko zasnęłam, bo jakoś tak do godziny wiercenia się. :D
Jak byłaś na USG to raczej nie byłaś chyba jeszcze 6+1,znalazłam coś takiego,mam nadzieję że Cię to uspokoi 😉

Załączniki

• Screenshot_2022-12-14-10-20-38-22_4d65cfe9e91cf5528b400b1a04d11d72.jpg
    Screenshot_2022-12-14-10-20-38-22_4d65cfe9e91cf5528b400b1a04d11d72.jpg
    288 KB · Wyświetleń: 50
który to będzie tc? U mnie według Om 6+5 ale na pewno ciąża młodsza o kilka dni
U mnie też 6+5 😄 ale to już obliczone z założeniem, że miałam owulację w 18 dc, a tego jestem prawie na 100% pewna, bo miałam monitoring. Jakby liczyć z OM to chyba 7+2 wyjdzie. A skąd wiesz, że u Ciebie też jest młodsza ciaza niż z OM?

Pierwszy raz. A tu już 5 sezonów. Ostatnio zainteresowałam się rodziną królewską. Na Netflixie obejrzałam kilka odcinków dokumentu o Megan i Harrym i moja ciekawość została wzmocniona. 😀 Przeszkadza mi tylko, że taki ciemny jest ten serial. Dużo scen jest Słabo oświetlonych i przy słońcu na dworze niewiele widzę 😀 ale to takie czepialstwo ciężarnej 😉
O to na to nawet nie zwróciłam uwagi 😀 ale po tym, co się działo w ostatnim sezonie Gry o tron to już mało który serial wydaje mi się ciemny 😀

reklama
Do góry