reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Dzień dobry, ja wczoraj miałam zjazd i fizyczny i psychiczny. Czułam się jakby mi dwa ciężkie kloce do nóg przywiązali. W głowie też jakiś dramat. Dziś już lepiej. Siedzę w robo, piję kawę i melduje, że z objawów tylko cyce donice, a raczej doniczki, ale wcześniej były doniczeczkami :D

Ja też mam doniczeczki 😀 i są teraz pełniejsze, bardziej kształtne. Najładniej wyglądają, jak się pochylam 😀 tak sobie czasem na nie patrzę przer lustrem i podziwiam, bo niewiadomo jak długo ten widok będzie cieszył moje oczy. Mnie też czasem pobolewa brzuch trochę, jak na okres a trochę mnie ciągnie jakby mi się wszystko tam rozciągało. I znowu dzisiaj mi wrocil problem z połykaniem tabletki rano, prawie ją zwróciłam. Poza tym okej. Nawet w miarę szybko zasnęłam, bo jakoś tak do godziny wiercenia się. :D

Ja na szczęście nie mam problemu z zaśnięciem. Śpię w dzień, potem w nocy. Zauważyłam że brzuch i jajniki, bolą mnie bardziej przed wypróżnieniem. Chyba metabolizm jest spowolniony i jelitko mi czasem naciska na jajnik. I don t know 🌝

Ja na szczęście nie mam problemu z zaśnięciem. Śpię w dzień, potem w nocy. Zauważyłam że brzuch i jajniki, bolą mnie bardziej przed wypróżnieniem. Chyba metabolizm jest spowolniony i jelitko mi czasem naciska na jajnik. I don t know 🌝
Dzień dobry w ten mroźny dzień. Ja mam dokładnie tak jak @olak96 boli mnie brzuch i jajniki jak mam zaparcia 🫣. Jak wasze samopoczucie? Ja mogłabym spać cały czas.

Powiem Wam, że właśnie sobie włączyłam The Crown, pierwszy odcinek i prawie na nim płaczę. Wzrusza mnie, bo oglądam ślub królowej. Ta muzyka donośna i cała otoczka i te moje hormony... jejku.
ja ostatnio się wzruszyłam na jakiejś reklamie, masakra to bylo jeszcze przed testem i dało mi do myślenia że coś nie halo bo ja to raczej z tych twardszych 😅😂

Powiem Wam, że właśnie sobie włączyłam The Crown, pierwszy odcinek i prawie na nim płaczę. Wzrusza mnie, bo oglądam ślub królowej. Ta muzyka donośna i cała otoczka i te moje hormony... jejku.
Pierwszy raz oglądasz? To jest piękny serial, zwłaszcza początkowe sezony.

Jutro wieczorem mam wizytę i jestem tym tak bardzo zestresowana, że nie mogę się skupić za bardzo na niczym. Szkoda, że nie było terminów na poranną wizytę, szybciej by już wszystko było jasne.

@olak96 najbardziej smutno mi się zrobiło jak napisałaś, że frytek też się nie dało zjeść... Mam taką ochotę na frytki ostatnio 😀

Pierwszy raz oglądasz? To jest piękny serial, zwłaszcza początkowe sezony.

Jutro wieczorem mam wizytę i jestem tym tak bardzo zestresowana, że nie mogę się skupić za bardzo na niczym. Szkoda, że nie było godzin na poranną wizytę, szybciej by już wszystko było jasne.

@olak96 najbardziej smutno mi się zrobiło jak napisałaś, że frytek też się nie dało zjeść... Mam taką ochotę na frytki ostatnio 😀
o której wizytujesz? Ja też jutro na 19:30. ❤️

reklama
Do góry