reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2023

@RoseGold nie poddawaj się. Czasem plamienia występują w dniu miesiączki. Nie wygląda to bardzo optymistycznie ale poki okresu nie ma jest nadzieja.

@Zuzanna1996 beta Ci pięknie rośnie ! Wow! U mnie owulacja potwierdzona 9listopada i beta 107 wczoraj na dwa dni przed okresem.
W piątek lecę na powtórkę. Może u Ciebie bliźniaki się szykują ;) kiedy teraz masz lekarza ? Ja idę pierwszy raz w sobotę .cicha nadzieję że już coś zobaczę , jakąś kropeczke :)

reklama
Cześć! Przycupne nieśmiało.
W poprzednim cyklu zaliczyłam biochem wiec jestem bardzo ostrożna w radości. to moja 4 ciąża, mam jedna córeczkę ;)

Termin wychodzi mi na 1 sierpnia ;)

Na razie wstrzymuje się z betą. W zeszłym cyklu przyrost był niby w normie a skończyło się jak się skończyło 🤷🏻‍♀️ A wizytę będę umawiać dopiero na 6-8 grudnia, jakos tak ;)

Cześć! Przycupne nieśmiało.
W poprzednim cyklu zaliczyłam biochem wiec jestem bardzo ostrożna w radości. to moja 4 ciąża, mam jedna córeczkę ;)

Termin wychodzi mi na 1 sierpnia ;)

Na razie wstrzymuje się z betą. W zeszłym cyklu przyrost był niby w normie a skończyło się jak się skończyło 🤷🏻‍♀️ A wizytę będę umawiać dopiero na 6-8 grudnia, jakos tak ;)

Cześć! :) życzę Ci żebyś wytrwała tu z nami przez przynajmniej 9 najbliższych miesięcy :)

@RoseGold nie poddawaj się. Czasem plamienia występują w dniu miesiączki. Nie wygląda to bardzo optymistycznie ale poki okresu nie ma jest nadzieja.

@Zuzanna1996 beta Ci pięknie rośnie ! Wow! U mnie owulacja potwierdzona 9listopada i beta 107 wczoraj na dwa dni przed okresem.
W piątek lecę na powtórkę. Może u Ciebie bliźniaki się szykują ;) kiedy teraz masz lekarza ? Ja idę pierwszy raz w sobotę .cicha nadzieję że już coś zobaczę , jakąś kropeczke :)
Nie mam pojęcia ale czytałam to beta w porządku zobaczymy co dalej sama już nie wiem może za wysoka zobaczymy lekarza mam w następna środę

Ogólnie dziewczyny dziwna sytuacja bo wyniki ze szpitala z HCG jest większy ale nikt ich nie robiłam prywatnie które próbki jechały kurierem do Płocka są słabsze ale to może dlatego że jechały tyle kilometrów i stężenie opadło tutaj przesyłam zdjęcia ze szpitala i prywatnie Naprawdę uważacie że jest za wysoki z kalkulatora pokazuje że 5 tydzień

Załączniki

• 20BCEAB9-D79C-4187-A33A-0A846240F5D6.jpeg
    20BCEAB9-D79C-4187-A33A-0A846240F5D6.jpeg
    123,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 5BB8C593-8E31-4AFF-93DD-84A26EA25275.jpeg
    5BB8C593-8E31-4AFF-93DD-84A26EA25275.jpeg
    49,6 KB · Wyświetleń: 50
  • 9DB2B98B-59C3-4BDB-85E0-C49144122A99.jpeg
    9DB2B98B-59C3-4BDB-85E0-C49144122A99.jpeg
    176,5 KB · Wyświetleń: 45
Cześć mamusie! :)
Wczoraj pozytywny test z wieczornego moczu (8-9 dpo), czekam na wynik bety i progesteronu. Nie nakręcam się bo jestem po jednym biochemie.
Termin z ostatniej miesiączki - 3 sierpnia 2023.
Cześć :)
Gratulacje!!!
Ja jestem jeszcze w szoku, spóźniał mi się dzisiaj 2 dzień @ i będąc w galerii podeszłam do Rossmanna po test. W głowie miałam jednak myśl( dobra, dobra wkręcasz sobie) 🙄
Zrobiłam 2 testy i oba pozytywne 🤗🥰 chyba jeszcze jestem w szoku🤭 jutro dzwonię do mojego ginekologa co dalej😉
Termin z ostatniej miesiączki- 01 sierpnia 2023

Załączniki

• 20221122_192919.jpg
    20221122_192919.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
Ostatnia edycja:
Cześć :)
Gratulacje!!!
Ja jestem jeszcze w szoku, spóźniał mi się dzisiaj 2 dzień @ i będąc w galerii podeszłam do Rossmanna po test. W głowie miałam jednak myśl( dobra, dobra wkręcasz sobie) 🙄
Zrobiłam 2 testy i oba pozytywne 🤗🥰 chyba jeszcze jestem w szoku🤭 jutro dzwonię do mojego ginekologa co dalej😉
Termin z ostatniej miesiączki- 01 sierpnia 2023
Ale masz Grube kreski tak jak ja ale ja już byłam na bycie potwierdziłam

Załączniki

• 6A65CCFE-3D7F-4FBA-BABB-3E1C353E9743.jpeg
    6A65CCFE-3D7F-4FBA-BABB-3E1C353E9743.jpeg
    123,8 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Może jedź na nocną pomoc może dostaniesz jakąś Luteina czy coś albo zatrzymają szpitalu,

Wzięłam Duphaston, który mi został z zeszłego roku, jeśli to plamienie miałoby być spowodowane niskim progesteronem. Idę teraz znowu na pobranie, zobaczyć jak wygląda sytuacja. Zrobię betę I proga. Mam dzisiaj mieć kontakt z moim lekarzem, więc pogadam z nim o tym. Więcej nie mogę zrobić. Jak nie będzie się chciała ciąża przyjąć, to się nie przyjmie.

Do góry