reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

Aaaa rozumiem. Jest godzina różnicy między badaniami, może już zdążyła Ci tyle urosnąć. Zresztą jeśli badania nie są na dokładnie tej samej maszynie wykonywane, mogą się zdarzać różne wartości. A co do wartości względem dnia ciąży. Wydaje mi się, że mogłaś mieć po prostu wcześniej owulacje. Zwłaszcza, że nie jesteś pewna kiedy była. Kilka dni różnicy robi duża różnicę w becie. :)
Ale czy ta beta nie jest za duża jak na 4 tydzień plus 2 dni

reklama
Myślę dziewczyny, że czas się z Wami żegnać, właśnie zaczęłam na brązowo plamić, przy becie 6,5 nie ma sensu z tym nic robić prawda? (duphaston już biorę od owulacji)

Przykro mi :( wiem, co czujesz... mam cichą nadzieję, że jednak będzie dobrze, ale na ten moment chyba musisz spróbować się z tym pogodzić i przygotować na najgorsze 😞

Dzięki dziewczyny❤️ już raczej nie mam nadziei, nawet piersi przestały mnie bolec dosłownie z minuty na minutę. Chociaż przed chwila zrobiony test (nie wiem, po co go zrobiłam, chyba, żeby się przekonać, że już koniec) ma już naprawdę wyraźną kreskę, wyraźniejsza niż na porannym teście. Wrzucę Wam fotę tego testu sprzed chwili.
Nawet nie wiem, czy mam odstawiać duphaston czy nie? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji😔

@Zuzanna1996 Ty masz piękną betę!Może owulacja była wcześniej? Wybacz, nie pamietam, czy miałaś monitoring cyklu, czy jakoś potwierdzałaś owulację?

Załączniki

• 2AD2ADB1-FFD8-498A-B96D-9F5CE7700568.jpeg
    2AD2ADB1-FFD8-498A-B96D-9F5CE7700568.jpeg
    4 KB · Wyświetleń: 136
Dzięki dziewczyny❤️ już raczej nie mam nadziei, nawet piersi przestały mnie bolec dosłownie z minuty na minutę. Chociaż przed chwila zrobiony test (nie wiem, po co go zrobiłam, chyba, żeby się przekonać, że już koniec) ma już naprawdę wyraźną kreskę, wyraźniejsza niż na porannym teście. Wrzucę Wam fotę tego testu sprzed chwili.
Nawet nie wiem, czy mam odstawiać duphaston czy nie? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji😔

@Zuzanna1996 Ty masz piękną betę!Może owulacja była wcześniej? Wybacz, nie pamietam, czy miałaś monitoring cyklu, czy jakoś potwierdzałaś owulację?
Ja podejrzewam ze miałam owulacje 6 listopada a i ciebie który tydzień jak liczysz od miesiączki ?

Nie podawaj się Walcz może będzie dobrze ♥️♥️♥️

Dokładnie, niw poddawaj się, trzymam kciuki! ❤️🌸🌸

reklama
Do góry