reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2023

reklama
Pamiętam :) dopiero przy becie powyżej 1000 jest szansa, żeby lekarz cokolwiek zobaczył. Wczoraj na usg mialas jeszcze mniej niz 700, wiec nic nie mógł widzieć. Dlatego, jeśli dzisiaj masz 700 a najlepiej żeby podwoiło się co 48h to znaczy, pojutrze będziesz miała około 1400, więc wtedy już coś może być widać. Nie wiem, jaki masz przyrost procentowy. W jakim czasie rośnie do tej pory, może Ci się podwoi w jeden dzień, a może w ciągu dwóch urośnie o 66% (I to też jest okej).
Tak tak też właśnie patrzyłam że dopiero przy 1000 ale dla pewności sprawdzę to jeszcze za 48 h żeby mieć pewność bo bardzo się stresuje

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 128
  • image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 124
Bo miałam skierowanie od lekarza bo byłam na NFZ żeby mieć za darmo badania ale badanie z krwi zrobiłam również prywatnie żeby mieć porównanie

Aaaa rozumiem. Jest godzina różnicy między badaniami, może już zdążyła Ci tyle urosnąć. Zresztą jeśli badania nie są na dokładnie tej samej maszynie wykonywane, mogą się zdarzać różne wartości. A co do wartości względem dnia ciąży. Wydaje mi się, że mogłaś mieć po prostu wcześniej owulacje. Zwłaszcza, że nie jesteś pewna kiedy była. Kilka dni różnicy robi duża różnicę w becie. :)

reklama
Aaaa rozumiem. Jest godzina różnicy między badaniami, może już zdążyła Ci tyle urosnąć. Zresztą jeśli badania nie są na dokładnie tej samej maszynie wykonywane, mogą się zdarzać różne wartości. A co do wartości względem dnia ciąży. Wydaje mi się, że mogłaś mieć po prostu wcześniej owulacje. Zwłaszcza, że nie jesteś pewna kiedy była. Kilka dni różnicy robi duża różnicę w becie. :)
Czyli nie ma się czym martwić i Beta jest w porządku nie jest za duża

Do góry