Joanna1996
Fanka BB :)
Jest! Udało mi się stworzyć suwak
tylko musiałam zmienić dane, bo według OM fasolka miałaby dziś 9t5d, a jest tydzień mniejsza ![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy ten sam terminja też wymiotuje częściej niż ostatnio, jestem senna i rozdrażniona. Kawę kupiłam specjalnie bezkofeinowa (na szczęście mój kochany ekspres ma opcje robienia kawy ziarnistej jak i mielonej) tak wiec mogę się raczyć latte bezkofeinową
ale od dwóch dni nie mogę nawet znieść samego zapachu
U mnie kawa się sama odstawiła. Piłam dopóki mogłam, az tu nagle tak mnie odrzuciło, ze teraz mąż musi się ukrywać z kawa, żeby przypadkiem zapach do mnie nie doleciał.
Cześć dziewczyny napiszę Wam jak moja noc... u mnie brzuch napięty bardzo w nocy nie mogłam spać bo czułam jak sie spina, do tego trzy razy bylam w WC, takie przelewania w brzuchu, trzaski dziwne odglosyzasnęłam po gidz. 1 na trzy godziny , potem od nowa myślenie i po nospie trochę ulżyło ale nadal skurcze takie jak w okres może trochę słabsze. Po 8 godz wzięłam drugą nospe i póki co jest lepiej.i nie wiem czy jechać na IP czy poczekać jak osłabnie działanie nospy będę wiedziała czy napięcie i skurcze wracają ? Szczerze nie wiem... Może za bardzo panikuję ale proszę nie oceniajcie po stracie jestem czujna . Jestem nieszczepiona nie wiem jak podchodzą do tego czy odeslą mnie na test czy zrobią na IP. Oj mam sporo tych myśli dzisiaj
Też właśnie to zrobiłam! I też dostosowałam termin OM, bo mam cykle 32 dni i kalkulatory tego nie ogarniająJest! Udało mi się stworzyć suwaktylko musiałam zmienić dane, bo według OM fasolka miałaby dziś 9t5d, a jest tydzień mniejsza
![]()
Ja staram się raczej naturalnie pobudzić poprzez spacery z psemU mnie to samo na szczęście w domu byłam jednym kawoszem więc chociaż po pracy mam spokój. A właśnie może znacie jakieś inne sposoby czym można by zastąpić kawę żeby chociaż trochę obudzić się do życia? Czytałam o zielonej herbacie ale niestety mi nie podchodzi...
Zobaczę, bo też chciałabym poczytać na ten temat, jestem kompletnym laikiemSłyszałam także, że książki pt. Mamy dla mamy są fajneJa też mam ta pt. W oczekiwaniu na dziecko, ciekawa.
Ja też laikZobaczę, bo też chciałabym poczytać na ten temat, jestem kompletnym laikiema porady sióstr zaczynają mi bokiem wychodzić, bo są sprzeczne
![]()