reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Jeśli to coś tobie pomoże (bo mi coś pomaga i daje nadzieję) to przy poronieniu miałam jasno różowe plamienie, jakby różowa woda. Teraz brązowy kolor. Pomoc puki nie ma żywo czerwonej krwi to jest nadzieja 🤞
Potwierdzam, przy poronieniu miałam jasnoróżowe plamienia, na początku w ogóle cztery dni krwawienia. Pokazał się pęcherzyk, ale po USG już zaczęłam krwawić na maksa. Jeśli plamienie jest brązowe, to albo pękło jakieś naczynko, albo musisz podszprycować się progesteronem 😊
Usg profilaktycznie 14.12 u jednego lekarza i konsultacja u drugiego 15.12.
I 16.12 zdecydowali sprawdzic laparo…
Mam wrażenie, ze ciąża jest bardzo młoda i za wcześnie na pecherzyk.

Potwierdzam, przy poronieniu miałam jasnoróżowe plamienia, na początku w ogóle cztery dni krwawienia. Pokazał się pęcherzyk, ale po USG już zaczęłam krwawić na maksa. Jeśli plamienie jest brązowe, to albo pękło jakieś naczynko, albo musisz podszprycować się progesteronem 😊

Mam wrażenie, ze ciąża jest bardzo młoda i za wcześnie na pecherzyk.
Ale lekarze twierdzą ze przy takiej hcg musi być widać już…

Dziewczyny czy któraś z was też tak ma jak ja i jak sobie radzicie. A więc cokolwiek bym nie zjadła to jestem tak strasznie wzdeta że nie daje sobie rady brzuch dostaje jakbym była chyba w 3 miesięcu... Nawet nie wiem jak sobie z tym pomóc 😔😔

Dziewczyny czy któraś z was też tak ma jak ja i jak sobie radzicie. A więc cokolwiek bym nie zjadła to jestem tak strasznie wzdeta że nie daje sobie rady brzuch dostaje jakbym była chyba w 3 miesięcu... Nawet nie wiem jak sobie z tym pomóc 😔😔
Miałam tak jakiś czas, dziś stwierdziłam że już jest ok. Ale tydzień temu to już myślałam o spodniach ciążowych żeby się nie cisnąć 😅

Dziewczyny czasami mocniej mnie zakłuje ale tylko w prawym jajniku... czy to może być np. zwiastun ciąży poza macicznej? Czasami zaboli aż mnie w pół zegnie. Od wczoraj tak mam. 2/3x na dzień z minutkę trzyma

reklama
Do góry