reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
Ja zażywam tabletki przeciwwymiotne, od tego tygodnia jedna max dwie dziennie, przedtem była maksymalna ilość 4. Ale faktycznie kiedy wymiotowałam nie miałam ochoty jeść. Teraz aktualnie tyje w dwa tygodnie 1 kg na plus.

Cześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżku 🙈 ona nie chce spać w łóżeczku, budzi się, a z nami przesypia całą noc, ale mi już trochę za ciasno. Mam w planie kupić jej już większe łóżko, może wtedy uda się ją przekonać do samodzielnego spania.

U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżku 🙈 ona nie chce spać w łóżeczku, budzi się, a z nami przesypia całą noc, ale mi już trochę za ciasno. Mam w planie kupić jej już większe łóżko, może wtedy uda się ją przekonać do samodzielnego spania.
Ja co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.

Ja co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.
U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał a 🙈🤣 jestem już ogromna, a jeszcze tyle przede mną 🙈 ostatnio za dużo przytyłam, muszę zbastowac ze słodyczami 🙈

U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał a 🙈🤣 jestem już ogromna, a jeszcze tyle przede mną 🙈 ostatnio za dużo przytyłam, muszę zbastowac ze słodyczami 🙈
7 i 8 lat ale czasem chcą się przytulać zwłaszcza teraz jak czują zmianę. Mi tylko brzuch wywala po mleku. Ale pewnie w 18 tygodniu to będzie już spory.

reklama
Do góry