Zflustrowana
Fanka BB :)
Cześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zależy od dnia ale w nocy śpięCześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Ja zażywam tabletki przeciwwymiotne, od tego tygodnia jedna max dwie dziennie, przedtem była maksymalna ilość 4. Ale faktycznie kiedy wymiotowałam nie miałam ochoty jeść. Teraz aktualnie tyje w dwa tygodnie 1 kg na plus.Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
Zazdroszczę ja wstaje w nocy minimum dwa razy. W dzień jest ok, ale noce koszmar bo później zasnąć nie mogę.U mnie zależy od dnia ale w nocy śpię
U mnie dni czasem mega ciężkie bywająZazdroszczę ja wstaje w nocy minimum dwa razy. W dzień jest ok, ale noce koszmar bo później zasnąć nie mogę.
U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżkuCześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Ja co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżkuona nie chce spać w łóżeczku, budzi się, a z nami przesypia całą noc, ale mi już trochę za ciasno. Mam w planie kupić jej już większe łóżko, może wtedy uda się ją przekonać do samodzielnego spania.
U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał aJa co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.
7 i 8 lat ale czasem chcą się przytulać zwłaszcza teraz jak czują zmianę. Mi tylko brzuch wywala po mleku. Ale pewnie w 18 tygodniu to będzie już spory.U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał ajestem już ogromna, a jeszcze tyle przede mną
ostatnio za dużo przytyłam, muszę zbastowac ze słodyczami
![]()
Ja zaraz 19 tydzień i nie widać że jestem w ciąży. Tylko tak jak bym się najadła7 i 8 lat ale czasem chcą się przytulać zwłaszcza teraz jak czują zmianę. Mi tylko brzuch wywala po mleku. Ale pewnie w 18 tygodniu to będzie już spory.