Zflustrowana
Fanka BB :)
Cześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie zależy od dnia ale w nocy śpięCześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Ja zażywam tabletki przeciwwymiotne, od tego tygodnia jedna max dwie dziennie, przedtem była maksymalna ilość 4. Ale faktycznie kiedy wymiotowałam nie miałam ochoty jeść. Teraz aktualnie tyje w dwa tygodnie 1 kg na plus.Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
Zazdroszczę ja wstaje w nocy minimum dwa razy. W dzień jest ok, ale noce koszmar bo później zasnąć nie mogę.U mnie zależy od dnia ale w nocy śpię
U mnie dni czasem mega ciężkie bywająZazdroszczę ja wstaje w nocy minimum dwa razy. W dzień jest ok, ale noce koszmar bo później zasnąć nie mogę.
U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżku ona nie chce spać w łóżeczku, budzi się, a z nami przesypia całą noc, ale mi już trochę za ciasno. Mam w planie kupić jej już większe łóżko, może wtedy uda się ją przekonać do samodzielnego spania.Cześć, zaczęło się bieganie do toalety. Wstawanie w nocy na siusiu. U was też ? A może to jeszcze przed wami ?
Ja co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.U mnie jeszcze na szczęście nie. Wstaje tylko jak dużo wieczorem wypije. Za to mi coraz gorzej się śpi, bo śpimy z córką w jednym łóżku ona nie chce spać w łóżeczku, budzi się, a z nami przesypia całą noc, ale mi już trochę za ciasno. Mam w planie kupić jej już większe łóżko, może wtedy uda się ją przekonać do samodzielnego spania.
U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał a jestem już ogromna, a jeszcze tyle przede mną ostatnio za dużo przytyłam, muszę zbastowac ze słodyczamiJa co noc wdrapuje się na piętrowe łóżko, ponieważ córka zasypia obok mamy lub gdy jej czytam, a że ostatnio stronie od czytania bajek bo mi gardło siada więc hop do góry. Zastanawiam się kiedy nie będę już dawać rady. P.s który tydzień u Ciebie ? U mnie 15 i już biegam.
7 i 8 lat ale czasem chcą się przytulać zwłaszcza teraz jak czują zmianę. Mi tylko brzuch wywala po mleku. Ale pewnie w 18 tygodniu to będzie już spory.U mnie 18 tydzień. Ile lat ma Twoja córka? Ja bym chyba na piętrowe łóżko się nie wdrapał a jestem już ogromna, a jeszcze tyle przede mną ostatnio za dużo przytyłam, muszę zbastowac ze słodyczami
Ja zaraz 19 tydzień i nie widać że jestem w ciąży. Tylko tak jak bym się najadła7 i 8 lat ale czasem chcą się przytulać zwłaszcza teraz jak czują zmianę. Mi tylko brzuch wywala po mleku. Ale pewnie w 18 tygodniu to będzie już spory.