reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem

reklama
U mnie też minęły po 1 trymestrze. Nie miałam chęci nic robić ani siły do życia wszystko wydawało mi się nie mające sensu. Praktycznie tylko leżałam. Jakbym miała jakąś depresję .. teraz energia powróciła czuje się dobrze i mam chęci na wszystko i pozytywne myślenie [emoji28]niesamowite jak to się zmienia ..
Ja miałam identycznie. Nic mi się nie chciało!! Minął 12 tc i jak ręką odjął co mnie bardzo cieszy, bo wracam do siebie [emoji3]

Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
U mnie wymioty skończyły się z 12tyg. Teraz jestem w 17tym i czuje się bardzo dobrze. Czasem tylko słabo mi się robi jak noszę młodsza córkę. Ale ogólnie siły mi wróciły.
Byłam w środę na kontroli, wszystko w porządku ale nie udało się podejrzeć i potwierdzić płci. Wy już znacie płeć? Mi w 13 tyg lekarz powiedział że raczej chłopiec i mam nadzieję, że tak zostanie, bo mamy już dwie córki.

Ja miałam identycznie. Nic mi się nie chciało!! Minął 12 tc i jak ręką odjął co mnie bardzo cieszy, bo wracam do siebie
emoji3.png

U mnie wymioty skończyły się z 12tyg. Teraz jestem w 17tym i czuje się bardzo dobrze. Czasem tylko słabo mi się robi jak noszę młodsza córkę. Ale ogólnie siły mi wróciły.
Byłam w środę na kontroli, wszystko w porządku ale nie udało się podejrzeć i potwierdzić płci. Wy już znacie płeć? Mi w 13 tyg lekarz powiedział że raczej chłopiec i mam nadzieję, że tak zostanie, bo mamy już dwie córki.
Tak, ja już znałam w okolicach 13 tygodnia, a potem lekarz w 15 tygodniu potwierdził.

reklama
Do góry