Anna R 1987
Fanka BB :)
Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam identycznie. Nic mi się nie chciało!! Minął 12 tc i jak ręką odjął co mnie bardzo cieszy, bo wracam do siebie [emoji3]U mnie też minęły po 1 trymestrze. Nie miałam chęci nic robić ani siły do życia wszystko wydawało mi się nie mające sensu. Praktycznie tylko leżałam. Jakbym miała jakąś depresję .. teraz energia powróciła czuje się dobrze i mam chęci na wszystko i pozytywne myślenie [emoji28]niesamowite jak to się zmienia ..
U mnie wymioty skończyły się z 12tyg. Teraz jestem w 17tym i czuje się bardzo dobrze. Czasem tylko słabo mi się robi jak noszę młodsza córkę. Ale ogólnie siły mi wróciły.Dziewczyny zdarza się Wam jeszcze wymiotować ? Mnie jak nieraz weźmie to potem nie mam ochoty nic jeść ...bo już myślę co będzie potem
Ja miałam identycznie. Nic mi się nie chciało!! Minął 12 tc i jak ręką odjął co mnie bardzo cieszy, bo wracam do siebie
Ja zrezygnowałam ale to chyba bardziej psychika niż rzeczywiste zagrożenie bo niby te zabiegi są bezpieczne.Dziewczyny czy robicie hennę brwi i hybrydę ? Co o tym myślicie ?
Ja normalnie robieDziewczyny czy robicie hennę brwi i hybrydę ? Co o tym myślicie ?
Tak, ja już znałam w okolicach 13 tygodnia, a potem lekarz w 15 tygodniu potwierdził.U mnie wymioty skończyły się z 12tyg. Teraz jestem w 17tym i czuje się bardzo dobrze. Czasem tylko słabo mi się robi jak noszę młodsza córkę. Ale ogólnie siły mi wróciły.
Byłam w środę na kontroli, wszystko w porządku ale nie udało się podejrzeć i potwierdzić płci. Wy już znacie płeć? Mi w 13 tyg lekarz powiedział że raczej chłopiec i mam nadzieję, że tak zostanie, bo mamy już dwie córki.
Właśnie idę na hennę w poniedziałek, bo nie mogę patrzeć na moją twarz, jakaś taka bez wyrazuDziewczyny czy robicie hennę brwi i hybrydę ? Co o tym myślicie ?