reklama
Madriga
Fanka BB :)
Na skurcze i ból podbrzusza zalecił mi No-Spę, a na bóle typu ząb, głowa Apap. Wszystkie inne leki nakazał konsultować ze sobą.A jak jest u Was z tabletkami przeciwbólowymi, czy lekarz kazał wam brać w nagłych przypadkach typu mocny ból głowy , brzucha ?
Madriga
WitamyCześć dziewczyny,
U mnie właśnie rozpoczął się 11 tydzień. Mam termin na 6 sierpnia, wiec pozwólcie, ze dołączę
Kaka94
A w którym jesteś tygodniu?Ja tez przed chwilka dzwoniłam i co się dowiedziałam od położnej… że jestem w takim tygodniu ciąży gdzie łożysko robi sobie miejsce i nie mam panikować A kolejne USG to tylko kolejne naświetlanie płodu…
Realia w Anglii…
Anna R 1987
Ja mam takie samo zalecenie . Jeszcze na skurcze bóle podbrzusza dostałam magnez i potasNa skurcze i ból podbrzusza zalecił mi No-Spę, a na bóle typu ząb, głowa Apap. Wszystkie inne leki nakazał konsultować ze sobą.
EwelinaW
no mi psychologa zaproponowali i nawet przyszedł. Tyle, że chcieli zatuszować fakt, że niezabezpieczyli materiału do badań a ja działam pod wpływem emocji, nie jestem na ten moment zrównoważona, i że oskarżam personel o nieprawidłowe działanie. A jak miałam to nazwać. Fakt byłam w szale i wrzeszczałam że wszystkie pacjentki słyszały co narobiły. Złożyłam skargę bezpośrednio do RPP w W-wie i ruszyła sprawa. Ciekawe co wymyślą, Standard taki, że nic nie zgłaszałam.To prawda.. Niestety personel szpitala często przyczynia się do zdenerwowania i nierzadko depresji. Mam wrażenie że podchodzą mocno przedmiotowo do pacjentki. A dostęp do psychologa w szpitalu graniczy z cudem.
Johanna_85
Ja wciąż się wydzieramWitam mam pytanie czy jesli w czasie klotni zdarzylo mi sie naprawde glosno uniesc glos czy to wplywa negatywnie na dziecko ?
Johanna_85
Kurde,ja bym się cieszyłaNie mogę nic jeść, zmuszam się… schudłam już chyba z 3kg w ciąży
Johanna_85
A co się dzieje? Bo chyba niepoczytalamJa tez przed chwilka dzwoniłam i co się dowiedziałam od położnej… że jestem w takim tygodniu ciąży gdzie łożysko robi sobie miejsce i nie mam panikować A kolejne USG to tylko kolejne naświetlanie płodu…
Realia w Anglii…
Sorry..
reklama
Dithka
Otoz to, ja rowniez bym sie cieszyla . A tak to po poczatkowych mdlosciach to muszesie wrecz pilnowac zeby tyle nie jesc...Kurde,ja bym się cieszyła