Karo2021
Fanka BB :)
Odpuść tą 20 jak nic się nie dzieje i idz 26.01. myślę, że tak będzie ok ja po pierwszej wizycie potwierdzajacej ciążę, kolejną miałam umówioną teraz na 20.01 czyli miesiąc po tamtej...Ja mam prenatalne 23 luty, więc na Sam m końcu. Będę wtedy 13+2. Późno ale nie chcieli mnie przenieść o tydzień szybciej bo twierdzili że lekarz je robi od 12+1 a jak u mnie coś się przesunie że jest mniejsze to mi nie zrobi i że 13+2 to idealny czas i nie zdarzyło się jeszcze im żeby źle termin umówili.
Dziewczyny proszę o pomoc bo w wyniku dopisywania do listy zamkniętej mój post umkną waszej uwadze.
Mianowicie 14 stycznia miałam pierwszą wizytę potwierdzająca ciążę 7+4. Nie chce prowadzić ciąży u tej lekarki a poszłam do niej bo mi przesunęli wizytę z 12.01 na 20.01 do doktora u którego chce prowadzić ciążę. Mam też umówioną wizytę 26.01 i się zastanawiam czy odpuścić ta 20.01 i iść dopiero 26.01 , bo mam zlecenie na USG do 10tc a wtedy będę 9+2. Boje się że po prostu doktor stwierdzi że za często przychodzę bo tydzień po tygodniu.