reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

A mi wiecznie niedobrze😓😓😓😓😓
No chyba ze akurat jem to jest ok poza tym bez przerwy mnie mdli,walcze ale jestem wykonczona🤢 oby to powoli sie uspokoilo.
Powiedzialyscie juz komus o ciazy? Ja z moim 39letnim zyciowym doswiadczeniem nie czuje ze jest ktos kto szczerze sie ucieszy😓 albo bedzie mu obojetne albo co gorsza na co Wam ten klopot jeszcze😒 malo jest zyczliwych ludzi😔 nikomu nie powiedzialam ale brakuje mi tego
Z święta mówiłam rodzinie. Poziom zainteresowania jakbym mówiła, że na jutro śnieg zapowiadają. 😅

reklama
No chyba ze akurat jem to jest ok poza tym bez przerwy mnie mdli,walcze ale jestem wykonczona🤢 oby to powoli sie uspokoilo.
Powiedzialyscie juz komus o ciazy? Ja z moim 39letnim zyciowym doswiadczeniem nie czuje ze jest ktos kto szczerze sie ucieszy😓 albo bedzie mu obojetne albo co gorsza na co Wam ten klopot jeszcze😒 malo jest zyczliwych ludzi😔 nikomu nie powiedzialam ale brakuje mi tego
Rozumiem co czujesz... Ja też jakoś dzielić się nie dzielę z nikim póki co wie mąż moja mama, po prenatalnych powiem w pracy i rodzeństwu. U mnie po stracie to póki co i ja bez euforii nawet mówiłam do meA ja mam taki poziom hormonów że nawet cieszyć się nie potrafię... A ciąża była zaplanowana świadoma ITp.

U mnie dzisiaj akcja.
Podczas podcierania 2 maleńkie plamki? Skrzepy? Grudki? Krwi? Nie umiem tego nazwać.

Sytuacja jednorazowa, wizyta u giną jutro na 20. Już nawet nie mam siły się martwić, niezależnie jak to brzmi
Trzymam kciuki za ciebie i malucha 😉 Ja też miałam jednorazowe plamienie i idę jutro spróbować się zapisać na jutro. Mam ciążę zagrożona więc może się uda 🤗

Ja powiedziałam tylko partnerowi, nikt nie wie nawet w pracy

Hej. Przespałam weekend. W zasadzie znowu bym się zdrzemnęła. Nie mam siły was nadrobić. Koszmarna ta ciąża.

Jak się trzymacie?

reklama
Jestem w tym samym wieku i…tez nikt nie wie. Wie mąż,mama i teściowa oraz najbliższa koleżanka z pracy (ale to tylko na wypadek,gdyby coś mi się np. stało). Stwierdziłam,ze mam jakieś dziwne podejście do tej ciąży…to chyba przez wiek

Do góry