reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Wlasnie czyalam ze slodkiego sie chce na dziewczynke a kwasnego na chlopca.
Sluchajcie ja bylam pochlaniaczem slodkoscia od 2 tyg nie moge nawet spojrzec na cukier,to jest tak dziwne,no moj maz nie wierzy,ja latami probowalam ograniczac cukier. Teraz jem tylko kwasne ogorki,kapuste kiszona,kwasne jablka I totalnie nic innego ,dzis zupa. ogorkowa i kanapki z ogorkiem🤭
Fajnie by bylo bo mam 2 corki,chcialabym synka

Sluchajcie ja bylam pochlaniaczem slodkoscia od 2 tyg nie moge nawet spojrzec na cukier,to jest tak dziwne,no moj maz nie wierzy,ja latami probowalam ograniczac cukier. Teraz jem tylko kwasne ogorki,kapuste kiszona,kwasne jablka I totalnie nic innego ,dzis zupa. ogorkowa i kanapki z ogorkiem🤭
Chyba nie ma reguły ale trzymam kciuki żeby był synek

To się nie sprawdza. Dwie poprzednie ciążę jadłam słodkie jak głupia i dwóch chłopców w domu ;)
W tej ciąży mam tak jak Ty, całkowite odrzucenie od cukrów i czekam co usg pokaże ;) ja bym chciała dziewczynke 😉

Ech dziewczyny mam tak samo dziś…
Obudziłam się o 5, z mdłościami jakimi jeszcze nie miałam, krótka drzemka i znowu mdłości. Dałam tylko rade iść na krótki spacer z psem a tak cały dzień leżę na sofie 🥺.
Mam tak samo od kilku dni, masakra cały czas mnie mdli
Nie, całe ząbki daje do zup i do ziemniaków. Dodają smaku 🙂. Starty do mięs, tzn kotletów, ryb, sosów. Ogólnie codzienny użytek w kuchni
Hmmm uwielbiam czosnek i też praktycznie do wszystkiego dodaję ale o ziemniakach nie pomyślałam...muszę spróbować 😉

reklama
Może być różnie choć u mnie się sprawdziło. Żarłam ptasie mleczko na kartony i urodziła mi się córka, a kiedy miałam wstręt do moich ulubionych cukierków Michałków i jadłam ogórkową na litry to dwóch synów 😉 Ale to nie reguła absolutnie. Teraz jem wszystko bo i słodycze i ogórki. Chciałabym synka mimo że mam dwóch a córkę jedną 😉

Do góry