reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Każda kobieta zna najlepiej swój organizm i czuje co jest dobre na niej i dla rozwijającego się dziecka. Dlatego szanuję każda decyzje -oszczędzania się w domu (ja taka wyznaje, tak czuje), ćwiczeń na siłowni/wysiłku fizycznego czy pracy.
Ja mam podobne podejście do Ciebie dopóki nie wpływa to na moje życie - a niestety takie ciążowe L4 wpływają na życie wszystkich kobiet. ZUSowe pieniążki tez z gumy nie są i nie zdziwię się jeśli w końcu chorobowe w ciąży będzie wynosić 80% a macierzynski będzie krótszy. Stracimy na tym wszystkie (a w ciąży te które naprawdę zwolnienia potrzebują).

reklama
Z tego co pamiętam chyba nie miałaś wysokiej bety, wiec może dlatego pęcherzyk się jeszcze nie pokazał?

W zeszła sobotę była 95. Wiec nawet nie całe 500 to nadal przyrost w normie. Żałuję, że jednak wczoraj nie zbadałam. No ale nic, dzisiaj pewnie wieczorem wynik

W zeszła sobotę była 95. Wiec nawet nie całe 500 to nadal przyrost w normie. Żałuję, że jednak wczoraj nie zbadałam. No ale nic, dzisiaj pewnie wieczorem wynik
Ale to chyba nadal za niska wartość na pęcherzyk. Chyba trzeba po prostu uzbroić się w cierpliwość i poczekać jeszcze tydzień-dwa.

Ale to chyba nadal za niska wartość na pęcherzyk. Chyba trzeba po prostu uzbroić się w cierpliwość i poczekać jeszcze tydzień-dwa.

Jeszcze nie wiem jaka jest. Może być 500, może być 2000. A może nadal 100 🤷‍♀️
Już po prostu chciałbym, żeby to się skończyło

reklama
Do góry