reklama
Mój też ulewa, ale może z dwa razy poszło mu nosem, a gile są. Chociaż moze nie zawsze widzę, jeśli to są niewielkie ilości.Moja tak czasmi nosem ulewa i ma takie jak by białe gile![]()
Teraz na pewno mamy jakaś zmianę, bo 2 tyg temu odstawilam wszystko z mlekiem krowim, ale jadłam owcze i kozie.
Teraz odstawilam cały nabial i zaczynają znikać białe grudki z kupy.
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
U nas to samo!A tak po za tym jak tam u was dziewczyny?
My od 4 dni mamy dbi płaczu od południa do północy i wszędzie źle prócz rąk...w łóżeczku źle
W wózku źle
W chuście też
Aż czasem chcę mi się płakać z nią![]()
U nas na szczęście się skończyły się te płacze do nocy. Za to drzemki jej się bardzo skróciły i teraz śpi kilka razy po ok 20minA tak po za tym jak tam u was dziewczyny?
My od 4 dni mamy dbi płaczu od południa do północy i wszędzie źle prócz rąk...w łóżeczku źle
W wózku źle
W chuście też

Pisaliście i kupkach u nas różnie od 1 do 3 dziennie, zazwyczaj 1 ale taka porządna. A ulewa czasem strasznie i nosem też wtedy idzie. Ale tak jest jak szybko je bo np spała w nocy ciągiem 5-6h i naje się łapczywie, albo zdenerwowana je w ciągu dnia.
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Nam teraz w szpitalu zaserwowali hydrokortyzol i clotrimazol żeby pozbyć się ciemieniuchy i zeszla w ciągu 3 dni. Jedna ciekawa rzecz pielęgniarka powiedziała że ciemieniucha to grzyb więc lapiej jak najszybciej się pozbyć. Druga sprawa jak jest wzmożona ciemieniucha i np problemy z brzuszkiem to może mieć to źródło np w nietolerancji na bmk - u nas najprawdopodobniej tak jest.A powiedzcie mi proszę jak walczyć z ciemieniuchą na głowie? Wyczytałam ze oliwka i wyczesywać…
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja jakiś czas temu kupiłam na Gemini taki przenośny malutki za ok 130 zł. W domu mieliśmy normalny stacjonarny ale jest wielki i strasznie buczy za to ten mały jest rewelacyjny. Jest cichutki i łatwy w czyszczeniu. Ładowany do kontaktu, bateria starcza na kilka użyć. Zupełnie inna jakość używania.Macie może dla dzieci jakieś inhalatory? Chciałam kupić coś sprawdzonego.
Termometr np. kupiliśmy prawie za 200 zł, a jak przyszło co do czego to pokazywał mi trzy różne temperatury, więc i tak musiałam mierzyć pod pachą.
MatkaJoanna
Fanka BB :)
Kamień z serca. Myślałam że tylko u mnie tak :OCo do kup to moja oszczędna bo ona robi kupkę raz na 4-8 dni z tym że to kupka po szyję wtedyi z przebiciem na wylot tak jak by się od korkowała
![]()
MatkaJoanna
Może skok? Ja tak miałam dwa dni plus wiszenie na cycu jakby mleka nie było wcale. O nocach nie wspomnę bo chodziłam jak zombie. Trzeciego dnia dziecko jak odczarowanie ładnie spi a w cyckach dwa razy więcej mleka.A tak po za tym jak tam u was dziewczyny?
W wózku źle
W chuście też
Tu fajnie Hafija opisuje

Karmienie piersią – pod górkę cz. 6 | Kryzys laktacyjny
Po raz kolejny zapraszam Was na wpis, który powstał w ramach cyklu "Pod górkę", który

MatkaJoanna
Om-ro-n (celowo z myślnikami bo pewnie mnie wygwiazgdkuje znowu za podanie markiMacie może dla dzieci jakieś inhalatory? Chciałam kupić coś sprawdzonego.
Termometr np. kupiliśmy prawie za 200 zł, a jak przyszło co do czego to pokazywał mi trzy różne temperatury, więc i tak musiałam mierzyć pod pachą.
Tylko tak teraz myślę że do sporadycznego używania przy infekcjach może lepszy tańszy?
reklama
A ten clotrimazol to normalnie w maści typu clotrimazolum?Nam teraz w szpitalu zaserwowali hydrokortyzol i clotrimazol żeby pozbyć się ciemieniuchy i zeszla w ciągu 3 dni. Jedna ciekawa rzecz pielęgniarka powiedziała że ciemieniucha to grzyb więc lapiej jak najszybciej się pozbyć. Druga sprawa jak jest wzmożona ciemieniucha i np problemy z brzuszkiem to może mieć to źródło np w nietolerancji na bmk - u nas najprawdopodobniej tak jest.