reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Polecam, zwłaszcza jak masz ku temu warunki..
🤣podkręciła mnie położna jak powiedziała to co widzimy się za rok 😉
I gdyby trafiaa się 2 córeczka, ekonomicznie nic kupować bym nie musiała
Jedno już wylatuję z gniazda w maju 18 lat 2 lata później drugie już mam sama wrażenie jak by ich nie Było
jak w ciąży to też tylko wszędzie z młodym sąsiedzi byli przekonani że tylko jednego synka mam i jak pytali o płeć małej w ciąży jak byłam to odpowiadali że o jak fajni parkę będzie pani mieć 🙈😄

reklama
Jedno już wylatuję z gniazda w maju 18 lat 2 lata później drugie już mam sama wrażenie jak by ich nie Było
jak w ciąży to też tylko wszędzie z młodym sąsiedzi byli przekonani że tylko jednego synka mam i jak pytali o płeć małej w ciąży jak byłam to odpowiadali że o jak fajni parkę będzie pani mieć 🙈😄
Sąsiadów takie myślenie to z stąd że w nowym mieszkanku mieszkamy od roku i jeszcze remont trwał
Młoda latała gdzieś a syn starszy u babci siedział na czas remontu

Toż to już dorosłe ludziska są. Nam przez chwilę przeszło przez myśl rok po roku. By młody miał się z kim bawić, ale zakaz mam. Musiała by być różnica dwóch lat. Ale czy ja psychicznie dam radę. Było by wtedy. 11,10, 2 i noworodek.

Toż to już dorosłe ludziska są. Nam przez chwilę przeszło przez myśl rok po roku. By młody miał się z kim bawić, ale zakaz mam. Musiała by być różnica dwóch lat. Ale czy ja psychicznie dam radę. Było by wtedy. 11,10, 2 i noworodek.
Dała byś radę 😉
Bo jak nie my to kto? 😄

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry