reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2021

reklama
Co za smutna informacja, codziennie u kogoś taka smutna informacja [emoji26] dużo siły dla Ciebie kochana [emoji8][emoji8] trzymaj się..
Witam się już po wizycie. Dzisiaj na smutno [emoji24] ciąża obumarła, brak echa zarodka. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Jutro muszę umówić się na zabieg.
Nie mam siły, a tak chciałam wierzyć, że się uda.
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki[emoji8]

Witam się już po wizycie. Dzisiaj na smutno [emoji24] ciąża obumarła, brak echa zarodka. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Tak mi przykro [emoji22][emoji22]
Trzymaj się [emoji3590]

Współczuję. Dużo siły życzę. [emoji8]

Witam się już po wizycie. Dzisiaj na smutno 😭 ciąża obumarła, brak echa zarodka. 😭😭😭😭
Trzymam kciuki za Wasze dzieciaczki😘
jeju.. strasznie mi przykro. Ściskam Cię mocno.. jestem o tyle w szoku, bo nie kojarzę, żeby działo się u Ciebie coś niepokojącego.. 😔 chyba, że coś przeoczyłam to przepraszam..

Kochana tak bardzo mi przykro... trzymaj się dzielnie, musisz być silna. Trzymam kciuki zebys za niedługo znowu ujrzała dwie kreski i żeby było wszystko dobrze!

reklama
Jestem po wizycie na NFZ, niestety zdjęciem się nie pochwalę bo nie miałam usg, dostałam skierowanie i jutro będę się umawiać ale dr bardzo rzeczowa, zbadała mnie i odkryła przyczynę plamień - polip doczesnowy ma 1 cm i podobno powinien się wchłonąć do 20 tygodnia ciąży. Mam się oszczędzać, nie dźwigać i zakaz współżycia. Wcześniej dwóch innych lekarzy mnie badało jedna na ip, druga na prywatnej wizycie nic nie widziały, dopiero ta postawiła diagnozę. Zrobiła mi cytologie, pobrała wymaz na posiew i dostałam skierowanie na wszystkie badania także jestem mile zaskoczona. Przyznałam się, że byłam prywatnie na wizycie i jestem już na zwolnieniu, bo i tak wcześniej czy później by to wyszło, nie chciałam kłamać to trochę podniosłym tonem zapytała czy zamierzam prowadzić ciążę podwójnie i teraz się zastanawiam czy jest sens bo powiedziała, że będzie kontynuować moje zwolnienie. Chyba zrobię tak, że pójdę jeszcze prywatnie na prenatalne tak jak jestem zapisana i potem tylko na usg połówkowe. Teraz mam pytanie do dziewczyn, które prowadzą ciążę podwójnie, jak Wy to rozwiązujecie?

Do góry