reklama
Ja mam dokładnie tak samo.. Też pracuje zdalnie, np. teraz leże w łóżku z laptopem Ale mam wrażenie że to 8h pracy pochłania całą moją energię i nie mam siły już na żadne ćwiczenia, spacery, gotowanie itp. Przytyłam już 3,5 kg i jestem załamana jak czytam inne wpisy o nie tyciu w ogóle, lub 1 kg i zdrowym odżywianiuJa się na początku upierałam, że będę długo pracować, bo przecież nic mi się nie dzieję i pracuję zdalnie, ale powoli zmieniam zdanie. Przyznam szczerze, że ciężko mi zadbać o siebie, przygotować kilka zdrowych posiłków, wyjść na dłuższy spacer itp. Gdy mam dużo pracy łapię cokolwiek jest pod ręką, niekoniecznie zdrowego i niekoniecznie regularnie. Kończę pracę gdy się już ściemnia i brak mi energii na cokolwiek. Myślę, ze popracuję do końca lutego.
Tyle dobrego że u mnie dziś 12+1 już więc lepiej się o wiele czuje niż np. w 8 tygodniu.
M
madziejkaa359
Gość
Z waga to nie warto się porównywać bo każda z nas jest inna, startuje z inna waga przy różnym wzroście, na spokojnie. zrobi się ciepłej to i chęć na spacery przyjdzie. Ja wczoraj poszłam z corka na sanki, wróciłam po pol godziny bo myslalam ze umre na tym mrozie.Ja mam dokładnie tak samo.. Też pracuje zdalnie, np. teraz leże w łóżku z laptopem Ale mam wrażenie że to 8h pracy pochłania całą moją energię i nie mam siły już na żadne ćwiczenia, spacery, gotowanie itp. Przytyłam już 3,5 kg i jestem załamana jak czytam inne wpisy o nie tyciu w ogóle, lub 1 kg i zdrowym odżywianiu
Tyle dobrego że u mnie dziś 12+1 już więc lepiej się o wiele czuje niż np. w 8 tygodniu.
właśnie wiem od 4 tygodnia a mój lekarz dopiero teraz zlecił mi badanie USG bo stwierdził że wszesniejsze badanie może zagrozić dzieckuNie miałaś jeszcze zrobionego usg? Zaleca się, ze pierwsze powinno być zrobione do 10 tygodnia ciąży. Dawno się dowiedziałaś?
właśnie wiem od 4 tygodnia a mój lekarz dopiero teraz zlecił mi badanie USG bo stwierdził że wszesniejsze badanie może zagrozić dziecku
Usg zle nie wplywa na dziecko.
reklama
mam bardzo staro dawnego lekarza , ale jest dobryUsg zle nie wplywa na dziecko.