Dzięki:*
Dziewczyny może kupcie mleczko tak w razie W. I jak np dziecko ciągle wisi na piersi i nie najada się spróbować dac butelkę. Nie mówię żeby całkowicie zrezygnować z kp ale spróbować w chwilach kryzysu dac mm. Chociaż nie namawiam bo to już każdego indywidualna sprawa. Ja na początku mając mleko w domu miałam taka ulgę psychiczną, że w razie co to dam i tyle.
Nie wiem co wam doradzić bo wiadomo z innym podejściem niż większość to ciężko tak.
Powiem tylko tyle że już żyjemy w takich czasach że temu mleku modyfikowanemu nic nie brakuje. I szkoda dni nA zastanawianie się. Te co chcą tylko KP będę to robiły A te co mają wątpliwość to czemu by nie spróbować karmić na zmianę.
I to że na cycu dziecko zdrowsze itp to chyba mit.
Bo mam nawet w rodzinie dużo takich przykładów.
Dzieci karmione nawet do 2 lat cyckiem chorują tak samo jak i te na mm. To nie ma znaczenia. Przyjdzie przedszkole to każdego dopadna choroby ;D.
A jak ogólnie wasze dzieciątka mają ze spaniem? W dzień jak i w nocy?
Moja w dzień to potrafi z 3h nie spać
albo zasnąć na 20min. Ale już od kilku tygodni przesypia całe noce. W sumie to tylko jako noworodek się budziła częściej. Tersz Jak się obudzi na mleko o 5 to dla nas zdziwienie czemu tak szybko
. Najczęściej to zasypia ok 21 i śpi do 7/8.