reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

A to moj dzisiejszy brzuszek :)
20200521_135505.jpg

reklama
Bosz... Mystick Dzięki 😁 się zaczerwienieniłam chyba z wrażenia. Ale nie ma tak pięknie! Mordę mam jak żul spod budki z piwem. A włosy, które całe moje życie się przetłuszczały- nagle postanowiły się wysuszać! Hormony nikomu nie przepuszczą 😜 no... może tylko celebrytkom na insta... 😂😂😂 Ale na żywo pewnie też niekoniecznie 😜

Lipka jaki ładny!

Bosz... Mystick Dzięki 😁 się zaczerwienieniłam chyba z wrażenia. Ale nie ma tak pięknie! Mordę mam jak żul spod budki z piwem. A włosy, które całe moje życie się przetłuszczały- nagle postanowiły się wysuszać! Hormony nikomu nie przepuszczą 😜 no... może tylko celebrytkom na insta... 😂😂😂 Ale na żywo pewnie też niekoniecznie 😜

Lipka jaki ładny!
A co to ta morda jak żul??? Bo jak nos jak kalafior (szczególnie kiedy upały) to ja ze sklepu obok😂😂😂😂
A pochwalilam bo akurat zauwazylam jak dodalas. Wszystkie brzuszki tu macie eleganckie!!!
Wlasnie taki plus jest z tej epidemii ze np do mnie nikt tu nie przylazi (szczególnie nietaktowna ciotka) i nie komentuje ze ojej ales spuchla, ale masz krosty posmaruj se czyms, ale to czy tamto. Święty spokój 😂😂😂dlatego ja wychodze z zalozenia ze nawet w tym stanie wyjatkowym trzeba zawsze kogos chwalic zeby poczul sie lepiej bo wewnetrznie w duchu wiekszosc swoje wie (ojoj wygladam jak Fiona) ale choc na chwile poczuje sie lepiej😂😂😂
A i dystans jest ważny i sie pośmiać potrzeba.
Zdrowie dziecka na pierwszym miejscu jest zawsze ale nie oszukujmy sie ze gdzies dalej jestesmy my.
Jak juz sie rozpakujemy to znow bedziemy na pierwszych stronach gazet z dzidziolami u boku😂😂😂😂😂

A co to ta morda jak żul??? Bo jak nos jak kalafior (szczególnie kiedy upały) to ja ze sklepu obok😂😂😂😂
A pochwalilam bo akurat zauwazylam jak dodalas. Wszystkie brzuszki tu macie eleganckie!!!
Wlasnie taki plus jest z tej epidemii ze np do mnie nikt tu nie przylazi (szczególnie nietaktowna ciotka) i nie komentuje ze ojej ales spuchla, ale masz krosty posmaruj se czyms, ale to czy tamto. Święty spokój 😂😂😂dlatego ja wychodze z zalozenia ze nawet w tym stanie wyjatkowym trzeba zawsze kogos chwalic zeby poczul sie lepiej bo wewnetrznie w duchu wiekszosc swoje wie (ojoj wygladam jak Fiona) ale choc na chwile poczuje sie lepiej😂😂😂
A i dystans jest ważny i sie pośmiać potrzeba.
Zdrowie dziecka na pierwszym miejscu jest zawsze ale nie oszukujmy sie ze gdzies dalej jestesmy my.
Jak juz sie rozpakujemy to znow bedziemy na pierwszych stronach gazet z dzidziolami u boku😂😂😂😂😂

Otóż morda żula jest czerwona, opuchnięta i z wypryskami 🍅 ale nie ma co panikować- szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla...i można wyjść do ludzi 😂
Zgadzam się w pełnej rozciągłości: dystans i poczucie humoru pozwolą nam przetrwać. A po ciąży oczywiście jeszcze sesja okładkowa 😂😂😂 wszystkie brzuchy są piękne! A najpiękniejsze i najbardziej tajemnicze jest ich wnętrze 🤩

Joanulka zazdraszczam Ci plaży i morza 💚 jak syrenka 🤩 i zdjęcie dobre- wygląda jakbyś korzystała z uroków plaży

reklama
A ja wam powiem, że mi się cera poprawiła, włosy i paznokcie też. Aż się dziwię bo mówili że córka zabiera urodę.. :D ale póki co dobrze się ze sobą czuje. A brzuszek dodaje uroku każdej z nas.
A zobaczcie jaka ładne sukienki mają w biedrze🥰
Polish_20200521_184916892.jpg

Do góry