reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Teraz w brzuszku buszuje dziewczynka [emoji7]
Aniołek, patrzy na was. A teraz kogo się spodziewasz?
Witam z rana..... Mam 20 minut zeby starszych rozstawic..... Lekcja on line z matematyki. Chodzą do jednej klasy wiec na szybko zrobilam sniadanie. Jeszcze przegladne czy maja po robione wszystko a ja z młodym sie wezme.....

Dzień dobry ☀
Ja mam dwie córki (12 i 7) i z dużym prawdopodobieństwem w brzuchu buszuje kolejna niewiasta. Sexmisja ✌

A tak w ogóle to dzień dobry.
Nie śpię od 3 , a co?!😎

O 10 mam probny egzamin online, super ze sie na niego wyspalam... 😅

Miłego dnia Wam! 🥰

Zawsze raczej jestem sową 🦉 i siedzę po nocach. Teraz budzę się regularnie 4:20-4:40 i 23:00 to już głęboka ciemna noc 🙈 powodzenia na egzaminie!

Joanulka miłego "widzenia" !😜 też bym chętnie już zajrzała do brzucha... I upewniła się że to jednak dziewczę 😜

Ja byłam dzisiaj na badaniach i musiałam wstać na budzik po raz pierwszy od miesiąca... i też po raz pierwszy od miesiąca wstałam chyba przed 9 :D Nie żyje mocno dzisiaj, ja słabo reaguje na niewyspanie, martwię się jak to z maluchem będzie...

@Joanulka - daj znać po :)

Jejkuś Dziewczęta, byłam dzisiaj od rana na krzywej glukozowej, niby nic, badanie zrobili mi w izolacji i nie musiałam siedzieć dwóch godzin w maseczce, ale sama wycieczka była dla mnie stresująca i dziękuję za takie akcje. Wyniki podobno już są ale tradycyjnie nie wjechały mi do apki i muszę czekać aż się załadują. Kolejne dzięki.

Wybaczcie, że mało się udzielam ale remont w chacie trwa w najlepsze, brakuje mi czasu na wszystko, sprzątanie i gotowanie w dużej mierze zajmuje mi większość dnia 🙈 dobrze że lubię gotować, bo sprzątać to tak niekoniecznie 💁‍♀️ Dzisiaj zaprowadziłam psa do groomera, dziwnie wygląda 😎
747D6B20-F679-40A4-904A-DD08AF36C34F.jpeg

reklama
Wszystko z bejbikiem ok, wazy już 700g rozwija się według tego co powinien czyli dalej ma 24 tygodnie.
Łożysko poszło do góry, ale mięśniak rośnie. W miesiąc powiększył się o 3cm wiec ma już 7cm średnicy i całkowicie zasłania szyjkę. Ten ból który czuje to od ucisku przez mięśniaka.
FD0D2684-0F14-443A-916D-8C2EAA4392B3.jpeg
A634F437-16EC-4125-A7EC-3F34B9D1F58B.jpeg
A0934093-8B80-43E7-92B6-186EA9E8E458.jpeg

Do góry