reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hejka. Mam trzy psy, ale jedna to jest taka moja córeczka, zawsze i wszędzie za mna. I odkąd jestem w ciazy jeszcze bardziej mnie pilnuje. Co tylko usiądę to zaraz się obok kładzie albo i na brzuch. To jest takie kochane. A na foto: sprawdziliśmy czy fotelik pasuje do stelaża i jak ona zobaczyła że wyjechałam wózkiem to taka panika. Szukała Dzidziusia 😃. Sprawdzała kilka razy fotelik.
Zobacz załącznik 1114814Zobacz załącznik 1114815Zobacz załącznik 1114816
Psy są kochane! 😍

reklama
Psy są kochane! 😍
O teraz druga pozazdroscila 😀
20200503_193647.jpg

Hejka. Mam trzy psy, ale jedna to jest taka moja córeczka, zawsze i wszędzie za mna. I odkąd jestem w ciazy jeszcze bardziej mnie pilnuje. Co tylko usiądę to zaraz się obok kładzie albo i na brzuch. To jest takie kochane. A na foto: sprawdziliśmy czy fotelik pasuje do stelaża i jak ona zobaczyła że wyjechałam wózkiem to taka panika. Szukała Dzidziusia 😃. Sprawdzała kilka razy fotelik.
Zobacz załącznik 1114814Zobacz załącznik 1114815Zobacz załącznik 1114816
Jaka słodka 😍

Ja mam psa i kota. Też starają się aktywnie uczestniczyć w przygotowaniach! 😂

Polish_20200504_081406502.jpg

No i dwie duże już córki. Teraz mamy powrót do przeszłości i oglądaliśmy wieczorem zdjęcia jak były niemowlakami 😜 cieszą się bardzo i obiecują że będą przewijać. Bardzo miło... ale zobaczymy 😂😂😂

Dzień dobry mamusie 😊 to akurat będzie moje pierwsze dzieciątko 😊wiec wszystko jest dla mnie nowe ! Mam psa, którego wzięliśmy ze schroniska i od czasu kiedy jestem w ciąży to strasznie mnie pilnuje i opiekuje się mną😁 chyba coś w tym jest, ze psy czuja ciąże.
AB126766-DF98-4E59-8801-7E0DFE464271.jpeg

Dzień dobry 💙

tez mi się wydaje, ze psy czuja ciąże. Jeden z moich czortów nie odstępuje mnie na krok! Dosłownie wszędzie za mną chodzi, nawet jak spi a ja wstaje z sofy, idzie ze mną to do kuchni po szklankę wody, to do toalety i kładzie się w prysznicu, czeka aż skończę 🤭
Ostatnio posilał się w łóżku 🙈 nie wiem co się mu stało, kucnął jak suczka i sikał....
To moje dwa najukochańsze psiaki 💕⬇️
3F0DFD61-BFF7-41D0-9007-FA4BA588BCF1.jpeg
5E3F53C8-B94B-43DC-9203-43967D8F89E7.jpeg

Dzień dobry mamusie 😊 to akurat będzie moje pierwsze dzieciątko 😊wiec wszystko jest dla mnie nowe ! Mam psa, którego wzięliśmy ze schroniska i od czasu kiedy jestem w ciąży to strasznie mnie pilnuje i opiekuje się mną😁 chyba coś w tym jest, ze psy czuja ciąże. Zobacz załącznik 1114992
Ja jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to moja psinka lizala mnie po brzuchu 😁 nie wiem czy czuła, czy tak po prostu coś jej odwalilo😅

Ja jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to moja psinka lizala mnie po brzuchu 😁 nie wiem czy czuła, czy tak po prostu coś jej odwalilo😅
A ja pamiętam że jak był Sylwester to mój synek bawił się z tatą w strzelanie z pistoletów i mój mały tak dla żartów celowal w moja stronę i jak to moja psinka zobaczyła to przebiegła i położyła mi się na cały brzuch. Mimo że ona boi się tych pistoletów 😀

reklama
Niesamowite to jest, naprawdę ! Psy to niesamowicie inteligentne stworzenia 😊 ciekawa jestem jak będzie się mój zachowywał, kiedy maluch już będzie z nami, w końcu nowy członek rodziny, który nagle się pojawi 😁

Do góry