nataliiia91
Fanka BB :)
To się w głowie nie mieści że oni w UK tak podchodzą do opieki w ciąży... Dobrze, że masz możliwość dopytać w PL co robić. Czekam na dalsze info i trzymam kciuki, będzie dobrzeTak, wiedziałam. Ginekolog miała monitorować jak rośnie- czy do środka czy na zewnątrz i wyglada na to ze na zewnątrz. Ostrzegała ze może blokować drogę dziecku. Narazie nie pozostaje mi nic innego jak czekać. Może podejdzie wyżej i urodzę naturalnie. To łożysko nisko mnie niepokoi. Czekam na telefon z Polski z informacja co mam robić, bo tutaj nic nie zalecili oprócz kolejnego usg za 10 tygodni.
Jeszcze nie kompletuje wyprawki bo mamy czas. Narazie planuje co i skąd zamówić. Oczywiście łóżeczko które mi się podoba, jest niedostępne. Mam nadzieje ze będą je mieli w sprzedaży za niedługo.
Laktator mam ręczny bo taki mi się skapnął od bratowej. Zobaczę, jak będę potrzebować i dużo używać może zainwestuje w elektryczny. Ale myślę, że lepiej go mieć. No i nawet gdzieś w torbie do szpitala schować wrazie wu, przynajmniej ja tak planuje.