reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dziewczyny tak na szybko chce kupić spodnie z Lidla i nie mogę znaleźć tabeli rozmiarów ktoś ma może coś powiedzieć o rozmiarowce. Nosze standardowo 36 chociaż lidliwskue 36 było zawsze nieco większe czy teraz kupić 36 czy 38 one są elastyczne nie cisną w podrzuszu? Nie lubię zbyt luźnych spodni.
Screenshot_20200330-214315_Facebook.jpeg

reklama
Dziewczyny tak na szybko chce kupić spodnie z Lidla i nie mogę znaleźć tabeli rozmiarów ktoś ma może coś powiedzieć o rozmiarowce. Nosze standardowo 36 chociaż lidliwskue 36 było zawsze nieco większe czy teraz kupić 36 czy 38 one są elastyczne nie cisną w podrzuszu? Nie lubię zbyt luźnych spodni. Zobacz załącznik 1099423

Podobno ze są rozciągliwe i dziewczyny raczej kupują ten rozmiar który maja i są luźne. Jak masz 36 to raczej 36 weź [emoji177]

Dziewczyny tak na szybko chce kupić spodnie z Lidla i nie mogę znaleźć tabeli rozmiarów ktoś ma może coś powiedzieć o rozmiarowce. Nosze standardowo 36 chociaż lidliwskue 36 było zawsze nieco większe czy teraz kupić 36 czy 38 one są elastyczne nie cisną w podrzuszu? Nie lubię zbyt luźnych spodni. Zobacz załącznik 1099423
Czesc, ja mam z Lidla ciążówki. Jeansy wypadają tak samo jak nosiłam przed ciąża, ale nie są mi zbyt wygodne bo opadają w kroku. Może jeszcze brzuch za mały żeby ten panel się utrzymał? Nie wiem, w każdym razie cena nie jest duża więc ujdzie na szybkie wyjścia. A jeżeli chodzi i leginsy to są bardzo zawyzone, ale mega wygodne.

Ja mam leginsy z lidla, kupiłam mój numer i niestety są za duże. Też mi opadają w kroku i szew mnie ociera. Liczę na to, że wraz z przyrostem brzuszkowym będą się lepiej trzymać, ale do łażenia po domu są jak znalazł.

Ja po prenatalnych. Wszystko ok :). Ale mimo staran córeczka nie chce pokazać buźki. Jak już przekrecila się troszkę w naszą stronę to zaslonila twarz rączka. 😁😍
Zobacz załącznik 1099752
Cudownie, że wszystko dobrze 😊 mój mały też się nie pokazał tzn buźki, wstydliwe są te nasze dzieci 🤭

Ja mam leginsy z lidla, kupiłam mój numer i niestety są za duże. Też mi opadają w kroku i szew mnie ociera. Liczę na to, że wraz z przyrostem brzuszkowym będą się lepiej trzymać, ale do łażenia po domu są jak znalazł.
Taki plus że tendencja jest wzrostu wagi, bo ja mam z leginsami to samo 🙈

Ostatnia edycja:
Witajcie. Od poniedziałku fatalnie sie czuje, zjadlam kapuste kiszona i mi bardzo zaszkodziła.. cala noc 🤮 wczoraj tak samo do południa.. bałam się,że z córeczka się coś dzieje, bo co zjadłam delikatnego to odrazu biegiem do lazienki.. :/ żołądek mnie boli do tej pory, wczoraj byłam u ginka dostałam zastrzyk i przepisał mi elektrolity. No i oczywiście,szyjka mi sie skrocila,założył mi pessar. (Zastrzyk troszke pomógł bo juz tak czesto nie odwiedzam toalety,ale żołądek.. juz nie wiem jak mam spać 😪)

Witajcie. Od poniedziałku fatalnie sie czuje, zjadlam kapuste kiszona i mi bardzo zaszkodziła.. cala noc 🤮 wczoraj tak samo do południa.. bałam się,że z córeczka się coś dzieje, bo co zjadłam delikatnego to odrazu biegiem do lazienki.. :/ żołądek mnie boli do tej pory, wczoraj byłam u ginka dostałam zastrzyk i przepisał mi elektrolity. No i oczywiście,szyjka mi sie skrocila,założył mi pessar. (Zastrzyk troszke pomógł bo juz tak czesto nie odwiedzam toalety,ale żołądek.. juz nie wiem jak mam spać 😪)

Współczuje zatrucia😔 mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie. Dobrze ze Twój lekarz ma możliwość założenia pessara, bo wiele dziewczyn musiało isc do szpitala, a wiadomo jaka teraz sytuacja.
Ja noc przespałam chyba najlepiej od kilku miesięcy. Jutro mam połówkowe i od kilku dni odliczam każda godzinę- byle do jutra rana.

Współczuje zatrucia😔 mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie. Dobrze ze Twój lekarz ma możliwość założenia pessara, bo wiele dziewczyn musiało isc do szpitala, a wiadomo jaka teraz sytuacja.
Ja noc przespałam chyba najlepiej od kilku miesięcy. Jutro mam połówkowe i od kilku dni odliczam każda godzinę- byle do jutra rana.
Dla mnie to dramat bo nigdy sie tak fatalnie nie czułam... nawet jedzenie mi przeszkadza , jutro mam dostac kroplowke. Tak na szczescie mialam ta możliwość i założył mi na miejscu.
Ono to swietnie , bedzie dobrze

reklama
Dziewczęta, jeśli któraś z Was pisała do mnie w sprawie dostępu do prywatnego wątku i nie dostała odpowiedzi/dostała link ale nie działa lub zwyczajnie jeszcze nie pisała, a chciałaby dołączyć, poproszę o info na priv 😅

Do góry