Straciatella
Fanka BB :)
Witam się i ja wtorkowo
Ja mam od wczoraj taki nastrój, że o wszystko ryczę. Czepiam się o wszystko wszystkich, wszystko mnie wkurza, że nie sprzątają po sobie.. że musze chodzić i to zbierać.. i wstałam dalej z takim humorem, zdążyłam wszystkich sterroryzować i teraz mam wyrzuty sumienia..
My pod koniec maja się przeprowadzamy.. w nowym mieszkaniu niestety choć jest ono spore, to dodatkowego pokoju nie mamy dla dziecka. Mała będzie z nami w sypialni.
Do tego planuję pomalować łóżeczko, które mam od syna na taki kolor jak tutaj <3
Na pewno nie będę kupować baldachimu i kokona. Kocyki oddychające, dużo bambusowych pieluszek i pościel też bambusowa. Kosmetyki, wanienka, przewijak etc kupię przez allegro. Mam już nawet wybrane wszystko
Mam nadzieję, że ten armagedon skończy się szybko... bo kiepsko to widzę. Dzisiaj miała przyjść do mnie paczka i DPD zawiesił dostawę w moim regionie... :/
Ja mam od wczoraj taki nastrój, że o wszystko ryczę. Czepiam się o wszystko wszystkich, wszystko mnie wkurza, że nie sprzątają po sobie.. że musze chodzić i to zbierać.. i wstałam dalej z takim humorem, zdążyłam wszystkich sterroryzować i teraz mam wyrzuty sumienia..
Dzień dobry [emoji170]
Jak się dziś macie? Ja od 5 już wyspana, padłam wczoraj chyba przed 21 już po śniadaniu i kawie. Myśle co by tu dziś porobić ?? Chyba zacznę w końcu myśleć o wyprawce, jak by nie było zaczęłam 5 miesiąc i nic nie mam, a nie wiadomo jak teraz będzie z dostawami a ja wszystko zamawiam online... jedyne co kupię stacjonarnie to wózek, ale to na samym końcu.
Dziewczyny czy wy macie w planie zrobić pokoik dla malucha? Ja się zastanawiam czy jest sens skoro przez pierwsze miesiące dzidzia będzie z nami w sypialni.
My pod koniec maja się przeprowadzamy.. w nowym mieszkaniu niestety choć jest ono spore, to dodatkowego pokoju nie mamy dla dziecka. Mała będzie z nami w sypialni.
Do tego planuję pomalować łóżeczko, które mam od syna na taki kolor jak tutaj <3
Jak pomalować łóżeczko dziecięce - łóżeczko Helenki, czyli czy farbami kredowymi można malować meble dla niemowląt DIY - Oldnewstyle
To pytanie dość często pojawiające się w mailach od Was. Odpowiedź jest krótka – TAK, farbami Annie Sloan można malować meble i zabawki dziecięce! Zapraszam na wpis, w którym opiszę jak ja odnowiłam łóżeczko dla córeczki 🙂 Wielokrotnie pokazywałam różne zastosowania farb Annie Sloan i tym...
oldnewstyle.com
Mam nadzieję, że ten armagedon skończy się szybko... bo kiepsko to widzę. Dzisiaj miała przyjść do mnie paczka i DPD zawiesił dostawę w moim regionie... :/