reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hej,
Ja dziś byłam na usg w szpitalu, lekarz tylko na szybko sprawdził, czy nie mam TTTS i nara [emoji16] bo studenci czekali.
Ale jak już wyszłam z domu to pojechałam kupić jakieś bluzki, bo ciasno zaczęło się robić [emoji85]. A to jeszcze spacerek po wędliny i soki. I tak się załatwiłam, że teraz leżę i kwiczę. Brzuch znowu się napina, stopy bolą bo zachciało się buty na obcasie założyć po dłuższej przerwie [emoji21]. Do tego chyba ciśnienie jest niskie, bo ledwo oczy otwarte udaje mi się trzymać. A z tego co słyszałam, kilka dni ma tak być...

reklama
Hej,
Ja dziś byłam na usg w szpitalu, lekarz tylko na szybko sprawdził, czy nie mam TTTS i nara [emoji16] bo studenci czekali.
Ale jak już wyszłam z domu to pojechałam kupić jakieś bluzki, bo ciasno zaczęło się robić [emoji85]. A to jeszcze spacerek po wędliny i soki. I tak się załatwiłam, że teraz leżę i kwiczę. Brzuch znowu się napina, stopy bolą bo zachciało się buty na obcasie założyć po dłuższej przerwie [emoji21]. Do tego chyba ciśnienie jest niskie, bo ledwo oczy otwarte udaje mi się trzymać. A z tego co słyszałam, kilka dni ma tak być...

Mi też się oczy strasznie kleja, ale przy takiej pogodzie to zawsze więc to pewnie to, odpoczywaj🙂

Ja mam dziś według OM 14+3 a według usg 15+2
Dziś w sklepie na zakupach dostałam taka zadyszkę j serce napierdzielało (124 puls) myślałam ze padnę i nie wstanę [emoji15] pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło
Looo ale teraz jest wszystko oki ?
dzis też mierzylam ciśnienie a nic takirgo nie robiłam i sama mialam puls 120 i tez nigdy nie mialam tak wysokiego

Ja kwas foliowy tak osobno bralam do może 6 tygodnia a potem prenatal uno i duo. A w 13 tygodniu lekarz powiedział że co kwas foliowy miał zrobić to już zrobił i nic nie zmieni. Byłam dzisiaj u dentysty i dzidzia tak mi szala w brzuchu że nawet na bólu się nie skupialam🥰 cudowne uczucie🥰 i jak się nie rusza to aż tęsknię za tym wierceniem się 😁

reklama
Do góry