reklama
Ja też na tabletkach ale niezbyt pomagały, niedawno troche odpuściło wiec mam nadzieję, ze i Tobie juz minęłoMdłości mi przeszły w 9tc a uczucie ciężkości i niesmak w buzi po jedzeniu dopiero pare dni temu a mam 12+6 (13+5 według ostatniego usg).
Okropnie boli mnie dziś głowa nic nie pomaga... chyba zażyje pierwsza tabletkę [emoji22]
Joanulka
Fanka BB :)
Ja też na tabletkach ale niezbyt pomagały, niedawno troche odpuściło wiec mam nadzieję, ze i Tobie juz minęło
Pół dnia się męczyłam i dopiero paracetamol załatwił sprawę. Czyje się dziś słabo- chyba to wina pogody bo jest fatalnie i wieje znowu sakramencko. Oby to jednorazowe [emoji1364][emoji1364]
a.szczypiorek
Ja od rana zawroty glowy gdzie tego nie mialam... Chyba rzeczywiście pogodaPół dnia się męczyłam i dopiero paracetamol załatwił sprawę. Czyje się dziś słabo- chyba to wina pogody bo jest fatalnie i wieje znowu sakramencko. Oby to jednorazowe [emoji1364][emoji1364]
marcelek1234567
Zaangażowana w BB
pięknej i słonecznej, u nas cieplutko
reklama
Lipka
A myślałam, że tylko ja mam coś z głowa. Tzn z bólem głowy . Czasami boli mnie kilka dni pod rząd. I jak już naprawdę nie daje rady to paracetamol mnie ratuje. Czekam, aż w końcu będzie piękna pogoda, że będzie się chciało wyjść na długi spacer i się porządnie dotlenic.