reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Szczerze to mi to już obojętne . Dziewczyny tam na pewno się już dobrze poznały i mi osobiście będzie bardzo nieswojo dołączać do grona, które jakieś więzi już mają.
Ja się staram jakoś tutaj udzielać żeby jakoś utrzymać to forum. A na innych forach dbały o to cały czas dziewczyny które już na forum prywatnym były i podtrzymywały wątek ogólny żeby było ich coraz więcej potem na priv. Tu? Zero zainteresowania. Bynajmniej ja tak to widzę. Jeśli to kogoś urazi, przykro mi. Ale wyrażam swoją opinię.
🤷‍♀️
P opieram w 100 procentach na innych wątkach tu na forum jak bylam to prywatny zrobiłyśmy dopiero po pierwszym trymestrze jak się poznałyśmy i w miarę byłyśmy już wszystkie.

Zazdroszczę 🤗 ja niestety muszę kombinować jak przedzielić pokój na kącik dla dziecka i sypialnio-dzienny pokój 😩 urok kawalerki...
Najlepiej bycisie sprawdziło łóżeczko połączone z komoda i przewijakiem które można potem przerobić jako łóżko do starszego dziecka.

Wogole to witam się wieczornie ale na krótko bo jestem padnięta bo spałam max 3h w nocy. Fotele fajne ale jeśli chcecie dobra funkcjonalność to najlepsze z wysuwanym podnóżkiem zawsze drzemka przy karmieniu się przyda 😋.
Mi to nie potrzebne bo opanowałam karmienie na rogówce He he.
A skończyłam karmić w grudniu.
Bo zaszłam w ciaze i mi pokarm zmarniał niestety.
U mnie w skrócie to ten tydz będzie ciężko z czasem jutro na mocz i do urzędu pracy papiery zanieść mężowi potem trening syna wtorek rehabilitacja córki środa jadę do znajomej na 2 dni a w czwartek ginek reszta czyli piątek szykowanie roczku córci i sob goscie uffff ciężki tydz. W między czasie odebrać męża z wygnania hehe

Ja tez juz chciałabym kupic to i tamto ale my tez na jednym pokoju u mamy.. Czekamy na mieszkanie ale kiedy to nastapi nie mam pojecia..ciezko jest bo kocham spokoj i prywatnosc a tak co chwile ktos przyjezdza na tydzien, dwa i tak sie gnieciemy. Chciałbym juz po swojemu umeblować itd :(

reklama
Oba są wygodne, ale ten niebieski jest idealny [emoji7] wygodnie się siedzi, miekki, oba mają odpowiednio wysokie podłokietniki więc ręce nie będą się męczyć przy trzymaniu dzidzi [emoji3]Zobacz załącznik 1077924Zobacz załącznik 1077925
Mam taki jak ten szafirowy ale z Ikea, sam w sobie super ale mimo wszystko dużo wygodniej karmi się w łóżku na leżąco. Mój mały jadł bardzo często, czasami potrafił wisieć na piersi nawet godzinę, po takim czasie nawet w najwygodniejszy fotelu boli ręka na której opiera się dziecko.

Dzień dobry poniedziałkowo :) Nic mi się nie chce od rana.

Do góry