Joanulka
Fanka BB :)
A to moje dwa łobuzy [emoji12]
Piękny widok!! Pozytywnie zazdrosze bliźniaków [emoji177]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to moje dwa łobuzy [emoji12]
U mnie 9t2d mierzył całe 2cm a ile waży też nie wiem.☺Super gratulacje A który to tydzień? U mnie w 9 mierzy 2.5 cm ale nie wiem ile waży
CudownościA to moje dwa łobuzy
Kochane Sierpniówki[emoji846] ostatecznie już dziś , żegnam się z Wami. Bardzo miło było Was poznać, szkoda że nie było mi dane dotrwać do końca z Wami [emoji22] Wczorajsza beta lekko ponad 5 tys, we wtorek miałam niecałe 9 tys. Szpital,USG potwierdzające że serduszko nie bije..zabieg.. jestem już w domu. Caluje każda z Was i życzę Wam spokojnych i nudnych oczekiwań do sierpnia [emoji813]️
W nocy mi sie snilas i wlasnie mialam pisac komentarz jak u Ciebie sytuacja.. sciskam Cie mocno, trzymaj sie kochana uwierz ze bol minie i jeszcze bedzies wspaniala mamusia wpadaj kiedy tylko masz ochoteKochane Sierpniówki ostatecznie już dziś , żegnam się z Wami. Bardzo miło było Was poznać, szkoda że nie było mi dane dotrwać do końca z Wami Wczorajsza beta lekko ponad 5 tys, we wtorek miałam niecałe 9 tys. Szpital,USG potwierdzające że serduszko nie bije..zabieg.. jestem już w domu. Caluje każda z Was i życzę Wam spokojnych i nudnych oczekiwań do sierpnia
Ja dokładnie tak samo nawet bym nie pomyślała że to aż tak często się zdarzaEch, zanim przyszłam na forum nie miałam zielonego pojęcia, że tak dużo mam przechodzi przez stratę dzidzi... Bardzo wam współczuję dziewczyny, limit nieszczęść już mam nadzieję wyczerpałyście.