reklama
Niestety, statystyka jest bezwzględna[emoji53]Szkoda tylko, że w tym przypadku za każdą statystyką stoi czyjeś nieszczęście[emoji22]Ja dokładnie tak samo nawet bym nie pomyślała że to aż tak często się zdarza
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kamyczkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny nie poddawajcie się mój kolega z pracy też z żoną po poronieniach a wczoraj do mnie z dobrą wiadomością ze Tatą w czerwcu będzie
Bagi
Za każdym razem brakuje słów aby wyrazić te wszystkie emocje...chyba każda z nas czytając te słowa czuje bol i współczuję osobie po stracie, jednocześnie bojąc się co jeśli mnie też to spotka i radość otoczona wyrzutami sumienia, że tym razem nas ominęło...A może tylko ja tak czuje...Kochane Sierpniówki ostatecznie już dziś , żegnam się z Wami. Bardzo miło było Was poznać, szkoda że nie było mi dane dotrwać do końca z Wami Wczorajsza beta lekko ponad 5 tys, we wtorek miałam niecałe 9 tys. Szpital,USG potwierdzające że serduszko nie bije..zabieg.. jestem już w domu. Caluje każda z Was i życzę Wam spokojnych i nudnych oczekiwań do sierpnia ♥
Otulka5
U mnie to samo... Wizyta 28 stycznia.. Az sie boje...Teraz się trochę stresuje czy będzie wszytsko ok A wizyta dopiero końcem stycznia...
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
W koncu mam chwile jezuuuu i weekend odsapne w koncu.
Dziewczyny bardzo was wspolczuje strat, tego co teraz przechodzicie. Nie poddawaj cie sie! Tule was do serducha.
Ja dzis jade do lekarza i tez mam stressa czy wszystko dobrze. Jednak 1 trym. To jakby loteria, oby jak najszybciej zlecial. Choć szczerze to. Kazda z nas bedzie spokojna dopiero po porodzie
Dziewczyny bardzo was wspolczuje strat, tego co teraz przechodzicie. Nie poddawaj cie sie! Tule was do serducha.
Ja dzis jade do lekarza i tez mam stressa czy wszystko dobrze. Jednak 1 trym. To jakby loteria, oby jak najszybciej zlecial. Choć szczerze to. Kazda z nas bedzie spokojna dopiero po porodzie
Otulka5
Kochane tak myslalam czy o to zapytac, ale w końcu postanowiłam, że zapytam... Jak to jest jak serduszko przestaje bic?? Sa jakies objawy tego? Czy poprostu wszystko jest ok i na wizycie lekarz stwierdza brak tętna? Czy wczesniej objawy ciąży ustają, czy jest plamienie czy jak?? To jest moja 1 ciąża i w sumie nie orientuje sie tak bardzo w tym. Moze są osoby, ktore o tym czytaly albo cos?
budkaa
U mnie w ciazy ktora stracilam nie czulam wgl objawow ciazy, jedynie wstret do miesa( ale blagam nie bierzcie do siebie ze nie macie objawow to od razu ciaza poroniona bo kazda ma roznie z objawiami) serduszko wg lekarza przestalo bic mniej wiecej 8+3lub5(dokladnie pare dni po wizycie gdzie bylo wszystko ok) a zaczelam plamic dopiero w11 tc. Doslownie pare dni przed wizytą kolejną. Niestety musialam miec zabieg na drugi dzien.Kochane tak myslalam czy o to zapytac, ale w końcu postanowiłam, że zapytam... Jak to jest jak serduszko przestaje bic?? Sa jakies objawy tego? Czy poprostu wszystko jest ok i na wizycie lekarz stwierdza brak tętna? Czy wczesniej objawy ciąży ustają, czy jest plamienie czy jak?? To jest moja 1 ciąża i w sumie nie orientuje sie tak bardzo w tym. Moze są osoby, ktore o tym czytaly albo cos?
Proszę nie zamartwiaj się tym. Na pewno bedzie dobrze trzeba w to wierzyc.
reklama
zaskoczONA
Cześć Wczoraj miałam wizyte. Wszystko ok, dzidzia ma już 2.5cm, lekarz mówi że ciąża jest młodsza bo wg miesiączki 10 tydzień A na usg wyszlo 9t1d. Prenatalne mam 29 stycznia. Pozdrawiam