reklama
Breath_less
Fanka BB :)
Ja to chyba dzisiaj szczawiową zrobię. Dostałam ostatnio słoiczek szczawiu od mamy [emoji39]
Oooooooo jadłabym[emoji847][emoji9][emoji39][emoji39]
Sanka97
Zapraszam [emoji16]
Oooooooo [emoji2956][emoji2956][emoji2956][emoji2956] jadłabym[emoji847][emoji9][emoji39][emoji39]
Jejku moje pierworodne dziecie dzisiaj wstało o 23 i buszowało do 2:30[emoji51] ledwo żyje, przyjechałam do mamy na obiad i już jestem po rosołku [emoji7] od razu lepiej. Od 2-3 dni mdłości delikatnie odpuściły chociaż cały czas mam ucisk w żołądku, co za niefajne uczucie :/
WiolaWo
Pociesze moje pierworodne poszło spać po 3 i teraz dopiero się wyłoniło z pokojuJejku moje pierworodne dziecie dzisiaj wstało o 23 i buszowało do 2:30[emoji51] ledwo żyje, przyjechałam do mamy na obiad i już jestem po rosołku [emoji7] od razu lepiej. Od 2-3 dni mdłości delikatnie odpuściły chociaż cały czas mam ucisk w żołądku, co za niefajne uczucie :/
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Nie chcę dodawać nowych kont z trzema postami, po to jest otwarty wątek żeby się uaktywniać. Owszem, będzie sprzątane w zamkniętym na bieżąco.Hmm co do wątku zamkniętego niektóre dziewczyny nie maja pewnie czasu pisać po kilka postów dziennie, powinny być wszystkie przyjęte a później po braku aktywności usuwane, a nie takie podziały od początku.
Klara28
A bierz ile chcesz oddaje wszystko [emoji6]
Podziel sie trochę śniegiem. Chętnie przygarne każda ilość [emoji6] u nas słoneczko, ciepelko i lenistwo! Ale to przez to ze chlop po nocy [emoji16]
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Wiecie co, ja to bym chciała trochę takiej fajnej zimy. Wczoraj jak wyszłam w nocy z psem na dwór padało jakieś mokre badziewie, wiało jak diabli i co to ma być, zima? Śniegu bym chciała trochęA bierz ile chcesz oddaje wszystko [emoji6]
reklama
Klara28
Zrobiłam rosołek i ziemniaki z siekanymi kotlecikami do tego buraczki i jest obiadek [emoji6]
A co masz w lodówce? To zaraz można wymyślić c8s dobrego i szybkiego