reklama
Wielka Mi :)
Fanka BB :)
Szczerze to nie, ale koleżanka tu pisała na forum ze można wiec wierze na słowo [emoji28]
Jak się czujesz?
Dziękuję, średnio na jeża.... Wolałabym mieć to już za sobą. Wóz albo przewóz, a nie takie czekanie na nie wiadomo co i nakręcanie się....
Dzień dobry przy sobocie
Ale sie dzisiejsze godziny będą dłużyc kto normalny na tak późną godzinę załatwia wizytę
O której ta wizyta? o północy idziesz czy jak?
WiolaWo
18:40Dziękuję, średnio na jeża.... Wolałabym mieć to już za sobą. Wóz albo przewóz, a nie takie czekanie na nie wiadomo co i nakręcanie się....
O której ta wizyta? o północy idziesz czy jak?
No noc kochana noc
Pora drzemki przeciez
Wielka Mi :)
Katusiaa
A ja się nie martwię, póki co w ogóle nie myślę, że coś może być nie tak. Dla mnie ciąża to jest 50:50 niestety i mam tego całkowitą świadomość. Mam nadzieję, że jednak nie będę w tej drugiej połowie ale podchodzę do tego bardzo chłodno.
Za to mam załamkę i mam nadzieję, że to chwilowe ale po prostu ścina mnie z nóg nie mam na nic siły, dziś ogarniałam kuchnię prawie godzinę bo co chwilę muszę usiąść na koniec już ze łzami w oczach bo się czuję tak beznadziejnie bezużyteczna! Nie potrafię się zająć nawet synem porządnie bo tylko bym spała a musze ze sobą walczyć żeby tego nie robić i póki co to jest walka o przetrwanie a nie życie. A wy tu piszecie o ćwiczeniach i w ogóle super aktywności. Czuje się beznajdziejnje.
Za to mam załamkę i mam nadzieję, że to chwilowe ale po prostu ścina mnie z nóg nie mam na nic siły, dziś ogarniałam kuchnię prawie godzinę bo co chwilę muszę usiąść na koniec już ze łzami w oczach bo się czuję tak beznadziejnie bezużyteczna! Nie potrafię się zająć nawet synem porządnie bo tylko bym spała a musze ze sobą walczyć żeby tego nie robić i póki co to jest walka o przetrwanie a nie życie. A wy tu piszecie o ćwiczeniach i w ogóle super aktywności. Czuje się beznajdziejnje.
Justyśka87
Nie martw się sporo z nas tak ma. Mój mąż właśnie kończy dwutygodniowy urlop i przez ten czas ja w domu robiłam dosłownie nic, przychodziłam z pracy i kładłam się spać i wstawałam na gotowe. Powoli z dnia na dzień mam więcej energii i myślę, że jak wystartuje drugi trymestr to będzie lepiej [emoji6][emoji6][emoji6]
A ja się nie martwię, póki co w ogóle nie myślę, że coś może być nie tak. Dla mnie ciąża to jest 50:50 niestety i mam tego całkowitą świadomość. Mam nadzieję, że jednak nie będę w tej drugiej połowie ale podchodzę do tego bardzo chłodno.
Magda8888
No ja tez bez sil dzisiaj w sumie pierwszy dzien tak mam.....nie ide do pracy juz pisalam i wzielam wolneU mnie mdłości i też bez sił, a goście mi się zjeżdżają, nie mam weny do niczego, dobrze że mąż w domu, to córkę ogarnia.
reklama
Karolaa134
U mnie ostatnio wizyta była w sobotę o 19 4018:40
No noc kochana noc
Pora drzemki przeciez