reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzień dobry Siostry. Fakt, dużo smutnych historii się wysypało, ale cóż, takie jest życie, i nic dziwnego że każdy mówi: byle do drugiego trymestru. Ja się jakoś nie martwię, przyjmuję na klatę co ma być, to, co ma się stać i tak się stanie. Rzadko mam mdłości, brzucha nie widać (poza tłuszczem który mi został), cycki bolą, senność mniejsza. Zaciskam zęby i czekam do 21 stycznia na kolejne USG. Ostatnie miałam w 9tc, to musi mi póki co wystarczyć.

Jakie plany na sobotę?

reklama
To jeszcze raz ja na chwile [emoji28]
Włączam FB, a on wyświetla mi wspomnienie sprzed 2 lat.... z bardzo trafną myślą, która wiele razy pomogła mi trafić na dobry tor w życiu :)
To chyba nie przypadek ;)

P.S. Tak, to moje plecy w czasach mojej świetności trenerskiej. Teraz są normalne i kobiece :D inne czasy, inne priorytety :p
Adjustments.JPG

Łysolki z racji nie posiadania sierści wydzielają więcej sebum co pod paszkami i w zgieciach jeśli się nie wyciera zaczyna nie przyjemnie wonic
Nie ze smród 🙄 poprostu jak pieczarka na to mówię 🤦‍♀️😂
Tak myślałam, że to dlatego że łysol. Mój Czorny jest takim trochę brudaskiem, rzadko się myje i to dziwnie jak na kota, muszę go od czasu do czasu przecierać na mokro 😆

Włączam FB, a on wyświetla mi wspomnienie sprzed 2 lat.... z bardzo trafną myślą, która wiele razy pomogła mi trafić na dobry tor w życiu :)

P.S. Tak, to moje plecy w czasach mojej świetności trenerskiej. Teraz są normalne i kobiece :D inne czasy, inne priorytety :pZobacz załącznik 1063983
No i widzisz, sama takie mądrości zapodałaś, brawo 💪 powiem Ci że plecki imponujące, ale jeśli teraz są kobiece to lepiej 😎 ja za takie coś znalazłam we wspomnieniach na fejsie, bohater zawsze na propsie.

Załączniki

• EA5B1AFA-3B94-4A4E-AD6B-29FCCE12E3C6.jpeg
    EA5B1AFA-3B94-4A4E-AD6B-29FCCE12E3C6.jpeg
    149,1 KB · Wyświetleń: 70
Szybkie śniadanie i basen 😁😁😁
Dzień dobry Siostry. Fakt, dużo smutnych historii się wysypało, ale cóż, takie jest życie, i nic dziwnego że każdy mówi: byle do drugiego trymestru. Ja się jakoś nie martwię, przyjmuję na klatę co ma być, to, co ma się stać i tak się stanie. Rzadko mam mdłości, brzucha nie widać (poza tłuszczem który mi został), cycki bolą, senność mniejsza. Zaciskam zęby i czekam do 21 stycznia na kolejne USG. Ostatnie miałam w 9tc, to musi mi póki co wystarczyć.

Jakie plany na sobotę?

Ostatnia edycja:
reklama

Jakie plany na sobotę?

Ogarnąć chałupę [emoji28] obiad i może na basen skocze z młodsza córka.

Łysolki z racji nie posiadania sierści wydzielają więcej sebum co pod paszkami i w zgieciach jeśli się nie wyciera zaczyna nie przyjemnie wonic
Nie ze smród [emoji849] poprostu jak pieczarka na to mówię 🤦‍♀️[emoji23]

[emoji23][emoji23]

P.S. Tak, to moje plecy w czasach mojej świetności trenerskiej. Teraz są normalne i kobiece :D inne czasy, inne priorytety :pZobacz załącznik 1063983

WOW no mega plecki [emoji7] niezle musiałaś wyciskać kg [emoji1377]

Do góry