reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Hahaha a ja giry ogoliłam na sylwka i dzisiaj nikt mnie do tego nie zmusi 😤😆 teraz siedzę i żrę biszkopty, wspaniała aktywność. Muszę trochę posprzątać ale chyba nie muszę mówić jak bardzo chcę to robić 🤷‍♀️
Ale po co??? Możesz przejść jeszcze z pokoju do kuchni? Z kuchni do łazienki??
Jak tak to znaczy że nie jest zle 🤣🤭

reklama
Tak sobie czytam i myślę..
Ja to mam farta z moim ginekolog
Nie dość że usg robi na każdej wizycie zwykle i 3d (ostatnio w 3d dostałam zdjęcie macicy a coo, mam nadzieję że dziś też)
Cetologia średnio co pół roku
Pranetarne u niego bez płacenia bez wcześniejszych zapisów odbywa się na wizycie (siostra do tego samego chodzi ;) i jest już po ( wsumie nawet dziś jakoś się złożyło że mamy wizyty jedna po drugiej))
Jest na tel wrazie pytań mimo NFZ
No szok..
Minus... Kuzwa brzydki jak noc 🤦‍♀️🤷‍♀️🤣

Dziewczyny, ja też ledwo żyję, energii za grosz nie mam. Byłam na zakupach i teraz wszystko mi się w środku trzęsie, czuję jakieś ogólne osłabienie. Z psem rano poszłam na dłuższy spacer, wróciłam spocona jak prosiak, mięśnie mi się telepały. Nie wiem czy to ciąża czy wiek 😆
To na pewno ciąża bo mnie też tak trzęsie jakby cukier spadał

A ja się nie martwię, póki co w ogóle nie myślę, że coś może być nie tak. Dla mnie ciąża to jest 50:50 niestety i mam tego całkowitą świadomość. Mam nadzieję, że jednak nie będę w tej drugiej połowie ale podchodzę do tego bardzo chłodno.

Za to mam załamkę i mam nadzieję, że to chwilowe ale po prostu ścina mnie z nóg nie mam na nic siły, dziś ogarniałam kuchnię prawie godzinę bo co chwilę muszę usiąść na koniec już ze łzami w oczach bo się czuję tak beznadziejnie bezużyteczna! Nie potrafię się zająć nawet synem porządnie bo tylko bym spała a musze ze sobą walczyć żeby tego nie robić i póki co to jest walka o przetrwanie a nie życie. A wy tu piszecie o ćwiczeniach i w ogóle super aktywności. Czuje się beznajdziejnje.
Mam ppdobnie aczkolwiek ja jestem wykonczona nie ze zmeczenia a z mdlosci... coraz mniej jem..corqz mniej mi smakuj..
Podziwiam dziewczyny ktore maja sile ćwiczyć ja bym chyba zwymiotowala na mate;(

reklama
Do góry