reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Jest sprawa: może któraś z was chciała zrobić Test NIFTY™ .Zobacz załącznik 1063543
  • Bezpieczny i nieinwazyjny - bez ryzyka poronienia.
  • Prosty. Wymaga tylko 10 ml krwi matki, dostępny już od 10 tygodnia ciąży.
  • Dokładny. Powyżej 99% czułości w wykrywaniu trisomii, jak np. zespół Downa.
  • Wiarygodny. Około 5 000 000 testów wykonano na całym świecie z wynikiem fałszywie pozytywnym wynoszącym zaledwie 0,1%.
Robi się go pomiędzy 8 -24 tygodniem ciąży. Jego koszt to ponad 2 tys. zł, ale dwie babyboomowe mamusie będą mogły go zrobić bezpłatnie. Za chwilę kończymy przyjmowanie zgłoszeń, więc macie mało czasu. Link Link do: Czy chcesz zrobić test NIFTY? Zgłoś się do nas!

I zdjęcie, żeby test nie umknął.
Pewnie. Tylko że ja w DE jestem.

Witam sie z rana. Narazie dopoki pracuje to nie mam za duzo czasu zeby sie udzielac ale obiecuje to zmieni sie juz to od 13 stycznia.
Gratuluje udanych wizyt i pieknych fasolek.

Ja rocznikowo 32 a tak calkiem to dopiero w maju. Na stanie dwie corki ktore w kwietniu skoncza po 12 i 2 lata i maz od 9 lat jeszcze pies 1.5 roczny.

Dzis lecw do pracy na 2 zmiane a przed musze pozalatwiac pare spraw ale z racji tego ze dzieci jeszcze spia a ja lubie pospac wracam do luzka i korzystam z chwilu wolnego jeszcze.

Dziękuję Dziewczęta, ze o mnie pamiętacie 😘 Wizyta porażka! Lekarka kazala czekac kolejny tydzien bo pecherz jest ksztalny i moze jeszcze sie z niego cos pokazac. Wpienilam się nieprzeciętnie bo to nic milego trwac w takim zawieszeniu. W koncu ocipieje!
A weź przestań! Lepiej tak niż od razu mieliby spisać na straty!
Jeśli tak lekarka mówi to widzi i szansę i nadzieję na to, że wszystko będzie dobrze! Ty też musisz cierpliwie zaczekać i się nie denerwować. Mój gin wczoraj mi powiedział, że suplementy suplementami, ale najważniejsza i w nieograniczonych ilościach kobiecie w ciąży potrzebna jest witamina "M jak Miłość" i wtedy mogą dziać się cuda :)

Witam. Ja już nie śpię od 4:30, młody stwierdził że jest gotowy do życia. Ostatnio często się mu to zdarza. Wreszcie nadszedł dzień wizyty, dziś pierwszy raz zobaczę co tam słychać u lokatora w brzuchu. Mam nadzieję, że zobaczę już serducho. Wczoraj też zrobiłam bete (23094) profilaktycznie gdyby coś było nie tak dziś. Byle do 14:15. Trzymajcie kciuki :). Miłego dnia :).

Dziękuję Dziewczęta, ze o mnie pamiętacie 😘 Wizyta porażka! Lekarka kazala czekac kolejny tydzien bo pecherz jest ksztalny i moze jeszcze sie z niego cos pokazac. Wpienilam się nieprzeciętnie bo to nic milego trwac w takim zawieszeniu. W koncu ocipieje!
Kochana czyli jest nadzieja 🤞🤞🤞 czekanie wiadomo jest najgorsze, bo to stres, ale czasami warto 💪🤗 co się zmieniło dokładnie od poprzedniej wizyty?

Witam. Ja już nie śpię od 4:30, młody stwierdził że jest gotowy do życia. Ostatnio często się mu to zdarza. Wreszcie nadszedł dzień wizyty, dziś pierwszy raz zobaczę co tam słychać u lokatora w brzuchu. Mam nadzieję, że zobaczę już serducho. Wczoraj też zrobiłam bete (23094) profilaktycznie gdyby coś było nie tak dziś. Byle do 14:15. Trzymajcie kciuki :). Miłego dnia :).
Powodzenia 💪🤞🤞

reklama
Cześć ja już czekam do labo. Tylko dwie osoby przede mną to grzecznie czekam. Czuję się jak na kacu. Dobrze że mąż mnie przywiózł i mam kanapkę ale nie wiem czy bez herbatki mi wejdzie tak rano. A jak samopoczucie u was?

Do góry