reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Oooo matko, ale numery :o:szok: tym bardziej wolę wątki zamknięte!
Tez jestem tego zdania Ze lepszy zamknięty.
Boje się za dużo pisać. Niektórzy nie są normalni. Na jednym wątku kilka lat temu tez pisała z nami koleżanka. Nawet urodziła zdjęcie wrzuciła a później się okazało ze to troll i niektóre informacje o niektórych z nas wykorzystała.

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Przepraszam

U mnie niema pory
Ja ich rzadko kiedy niemam
Dzis w domu dostałam nowa ksywe od syna i chlopa RZYGUŚ

🤣 no wiesz tyle się czyta o porannych, a że to mój pierwszy debiut ciążowy jestem trochę zdziwiona🤨 już nawet tempke mierzyłam bo miałam wrażenie ze mnie jakaś grypa rozkłada..wg OM 7+1 wg usg 6+4 i do tej pory tylko jadłam i jadłam [emoji200][emoji85] i czytałam ze zdziwieniem Wasze objawy [emoji38]
Rzyguś całkiem ładnie jeszcze trochę i wszystkie zmienimy nicki na coś adekwatnego do sytuacji 🤣

Jest sprawa: może któraś z was chciała zrobić Test NIFTY™ .
50% Off.png

• Bezpieczny i nieinwazyjny - bez ryzyka poronienia.
  • Prosty. Wymaga tylko 10 ml krwi matki, dostępny już od 10 tygodnia ciąży.
  • Dokładny. Powyżej 99% czułości w wykrywaniu trisomii, jak np. zespół Downa.
  • Wiarygodny. Około 5 000 000 testów wykonano na całym świecie z wynikiem fałszywie pozytywnym wynoszącym zaledwie 0,1%.
Robi się go pomiędzy 8 -24 tygodniem ciąży. Jego koszt to ponad 2 tys. zł, ale dwie babyboomowe mamusie będą mogły go zrobić bezpłatnie. Za chwilę kończymy przyjmowanie zgłoszeń, więc macie mało czasu. Link Link do: Czy chcesz zrobić test NIFTY? Zgłoś się do nas!

I zdjęcie, żeby test nie umknął.

Ostatnia edycja:
Ja 28 lat, blondynka z mężem na stanie od 2 lat i do tego masą zwierząt. Pierwsza ciąża po prawie 2 latach starań.

Spać nie mogę przez to wszystko szukam po necie czy to normalne czy jest jeszcze szansa masakra[emoji33][emoji2962]
Ja 35 skończę za chwilę 3 dzieci

No nie dam rady chyba [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry