reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

Dzień dobry :)
Dziewczyny przypomnijcie mi proszę jak się ustawia tą kolorową wstążkę, która pokazuje tc :) Szukałam w postach, ale za cholerę znaleźć nie mogę
W końcu zasiadłam do kompa i pomyślałam, że ustawię sobie... a co :p

reklama
USTAWIENIE SUWACZKA:

Wejdź np. na stronkę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Tu krok po kroku ustaw sobie suwaczek, który Ci się podoba :)
Następnie pod spodem pojawią Ci się trzy ramki z adresem Twojego suwaczka. Wybierz adres BBCODE i skopiuj go w całości.
Suwaczek (czyli ten skopiowany adres BBCODE) wklejamy jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres.
Odtąd suwaczek będzie się z automatu ładował do każdego Twojego posta :)

Jakbyś nie mogła sobie z czym poradzić to pisz śmiało, postaram się pomóc :)

E tam zuch. Bez przesady. Jedyne co sobie powtarzam to to, ze próbowałam już piąty raz. Bo moim marzeniem od kilku lat jest córeczka. Od razu mówię ze jak będzie trzeci chłopak będę szczęśliwa! Na dwójce miało się skończyć a w 2016 naszła mnie myśl „nie umrę spokojnie jak nie spróbuje, nie zaryzykuje”. I udawało się ale nie na długo. Byłam naprawdę w szoku, jak to po dwóch udanych bezproblemowych ciążach nie udaje się?! Nie potrafię tego do dzisiaj wytłumaczyć.
Dla mnie to zagadka. Ok jajowodowa to przypadek, stało się. Choć ta ciąża pozostawiła pustkę największa u mnie. Ją przeżyłam najbardziej. Wylałam morze łez. Później poronienie, wręcz ulga ze nie ponownie ciąża nie wiadomo gdzie. Nie przeżyłam tak jak tej ektopowej. Nawet nie wiem czemu. Biochemiczna pierwsza, był smutek żal. Druga strach ze coś nie tak ale nie wiem co a porem ulga ze „tylko” biochemiczna. Ja wręcz mam w głowie „tym razem puste jajo”. Jak w piątek okaże się ze jest serduszko to myśle ze zawału dostanę. Chyba nie uwierzę. Nie nastawiam się na nic. Wręcz jak ma być zle to niech będzie teraz a nie ze znów jakieś poronienie zatrzymane po 10 tyg jak w 2018. wtedy już widziałam serdusZko, było niby ok i tak sobie bez żadnych objawów stanęło.
Co ma być to będzie! Ale strasznie nerwowa jestem. Głowa mnie dzisiaj od płaczu i nerwów boli. Dziwnie się czuje, a to niby spokojna i przygotowana na najgorsze a z drugiej strony niespokojna. A co w tym wszystkim najlepsze (możecie mi wierzyć lub nie) mój młodszy syn dzisiaj powiedział znów „ Ty chyba masz dzidziusia” a ja ze co? A on bo tak robisz yyyy jak wstajesz z sofy 😂 mówię mu ze to bol nogi, ze rwa itp. Znów szok! Ja nie wiem jak dzieci to czuja.
Będziemy trzymały kciuki, ja sobie nie wyobrażam, że mogłoby Cię jeszcze coś złego spotkać, wyczerpalas jak dla mnie limit nieszczęść! Koniec kropka! Będzie śliczna fasolka ❤️ dziewczyny która miała wrzucać przypomnienie, kto dziś wizytuje? Fajnie by było, bo ja nie wiem komu życzyć powodzenia! 😜

Dzień dobry mamusie [emoji177] jak dobrze ze już po tym szaleństwie świąteczno-noworocznym!!
Waga dziś pokazała ze ten kilogram to jednak Byla woda i z powrotem mam piękne 66kg 🥰
W końcu wracam na siłownie i moja ulubiona klasę, mam nadzieje ze dam radę.
Mam dziś pod opieka 7 miesięczna siostrzenice męża i mojego 10 tyg Teddiego ale daje jakoś od 6 rano radę, jeszcze tylko 10 godzin 🤭

Trzymam kciuki za wizytujące dziś!! Chciałabym każdej z osobna napisać ale jeszcze nie mamy kalendarza - ściągi [emoji85]

USTAWIENIE SUWACZKA:

Wejdź np. na stronkę: https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Tu krok po kroku ustaw sobie suwaczek, który Ci się podoba :)
Następnie pod spodem pojawią Ci się trzy ramki z adresem Twojego suwaczka. Wybierz adres BBCODE i skopiuj go w całości.
Suwaczek (czyli ten skopiowany adres BBCODE) wklejamy jako swój stały podpis. W tym celu musisz wejść na swój profil i w tabelce EDYTUJ SYGNATURĘ wkleić ten adres.
Odtąd suwaczek będzie się z automatu ładował do każdego Twojego posta :)

Jakbyś nie mogła sobie z czym poradzić to pisz śmiało, postaram się pomóc :)
Dzięęęki :)

Witajcie dziewczyny 😘😘
U mnie drugi dzień nowego roku beznadziejny, obudziłam się z plamieniem, którego już dawno nie miałam 🙄😐
Dobrze, że jutro wizyta...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

reklama
Dzień dobry Siostry. Jadę właśnie do lekarza, znowu czeka mnie pół dnia w przychodni. Tradycją w tym miejscu jest taka sytuacja. Wchodzi się do poradni, mówi się: dzień dobry, która godzina teraz weszła, bo ja na 17. I tutaj wybuchają śmiechem wszystkie ciężarne czekające i mówią: właśnie weszła 15. Dziękuję, kurtyna 😆

Nie stresujcie się, powiadam. Wychodzę z założenia, że co ma być to będzie (los przesądza o tym, nie nasze czarne myśli), ale stres sam w sobie jest paskudny dla organizmu, o, ja na przykład zawsze mam zaostrzenia atopowego zapalenia skóry, to powoduje u mnie stres. Nie polecam drogie Siostry 💪

Do góry