reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Rozumiem. Przepraszam za pytania ale ciekawi mnie co u mnie będzie w piątek. Bo ja tylko pęcherzyk miałam i wydaje mi się, ze za mało jak na ten wiek. Ale różne cuda się dzieją podobno , nawet w 8tc dopiero serduszko. Już się nakręcam, co ma być to będzie. Jestem po przejściach wiec liczę się ze wszystkim.

Hej, będzie dobrze! Trzymam kciuki już dziś! O ktorej idziesz w piątek? Melduj sie od razu po bo wszystkie tu mega mocno Ci kibicujemy!!! 💕

Dziękuję, myślę ze juz jestem w miarę przygotowana psychicznie, ale tak jak napisalas przed chwilą - nadzieja umiera ostatnia 😌 pewnie część dziewczyn pomysli, ze zwariowalam, ale trudno, nie potrafie i nawet nie chce zabić w sobie tej maleńkiej nadziejki ☺ na szpital tez juz jestem gotowa - jesli trzeba będzie zmierze sie z tym.

Dziękuję, myślę ze juz jestem w miarę przygotowana psychicznie, ale tak jak napisalas przed chwilą - nadzieja umiera ostatnia 😌 pewnie część dziewczyn pomysli, ze zwariowalam, ale trudno, nie potrafie i nawet nie chce zabić w sobie tej maleńkiej nadziejki ☺ na szpital tez juz jestem gotowa - jesli trzeba będzie zmierze sie z tym.
To jest inny rodzaj zwariowania 🥰💗
Będzie dobrze zobaczysz

reklama
Nie dziekuj, podziekujesz w sierpniu 😉 Napiszesz proszę skąd pomysł na zdjęcie z agrafkami? Bo mnie to zdjecie intryguje od początku 😋
Któregoś dnia wpisałam w wyszukiwarkę „jak powiadomić innych o powiększeniu rodziny” czy coś takiego i weszłam w grafikę :) i spodobały mi się agrafki. Tylko były dwie duże( w jednej dużej mała) i jedna mała. I później znów wpisałam „przekazanie wiadomości o ciąży w postaci agrafek” i już mi pasowała ilość członków rodzin 😂

tez mam nadzieje ze u Ciebie będzie miła niespodzianka.
Ja mam Obecnie takie podejscie jak Ty - będzie dobrze super, nie będzie to zmierzę się z tym.

Do góry