reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Rozumiem. Przepraszam za pytania ale ciekawi mnie co u mnie będzie w piątek. Bo ja tylko pęcherzyk miałam i wydaje mi się, ze za mało jak na ten wiek. Ale różne cuda się dzieją podobno , nawet w 8tc dopiero serduszko. Już się nakręcam, co ma być to będzie. Jestem po przejściach wiec liczę się ze wszystkim.

Hej, będzie dobrze! Trzymam kciuki już dziś! O ktorej idziesz w piątek? Melduj sie od razu po bo wszystkie tu mega mocno Ci kibicujemy!!! 💕

Dziękuję, myślę ze juz jestem w miarę przygotowana psychicznie, ale tak jak napisalas przed chwilą - nadzieja umiera ostatnia 😌 pewnie część dziewczyn pomysli, ze zwariowalam, ale trudno, nie potrafie i nawet nie chce zabić w sobie tej maleńkiej nadziejki ☺ na szpital tez juz jestem gotowa - jesli trzeba będzie zmierze sie z tym.

Dziękuję, myślę ze juz jestem w miarę przygotowana psychicznie, ale tak jak napisalas przed chwilą - nadzieja umiera ostatnia 😌 pewnie część dziewczyn pomysli, ze zwariowalam, ale trudno, nie potrafie i nawet nie chce zabić w sobie tej maleńkiej nadziejki ☺ na szpital tez juz jestem gotowa - jesli trzeba będzie zmierze sie z tym.
To jest inny rodzaj zwariowania 🥰💗
Będzie dobrze zobaczysz

reklama
Nie dziekuj, podziekujesz w sierpniu 😉 Napiszesz proszę skąd pomysł na zdjęcie z agrafkami? Bo mnie to zdjecie intryguje od początku 😋
Któregoś dnia wpisałam w wyszukiwarkę „jak powiadomić innych o powiększeniu rodziny” czy coś takiego i weszłam w grafikę :) i spodobały mi się agrafki. Tylko były dwie duże( w jednej dużej mała) i jedna mała. I później znów wpisałam „przekazanie wiadomości o ciąży w postaci agrafek” i już mi pasowała ilość członków rodzin 😂

tez mam nadzieje ze u Ciebie będzie miła niespodzianka.
Ja mam Obecnie takie podejscie jak Ty - będzie dobrze super, nie będzie to zmierzę się z tym.

Do góry