Mi wychodzi 6+6 o ile tam w środku jest mały groszeczek bo jeszcze u lekarza nie bylamO, mnie też! ale fajnie czyli tez 7tc? U mnie coś koło 6+3 lub 6+4 zależy jaki kalkulator.
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Ja się okaże że jestem w ciąży to nie pójdę do pracy. Inna bajka. Jak nie mam pewności to nie będę cudowac! Zrobię bete po południu jutro w prywatnym labo. Rano zadzwonię i zapytam.
Jak się okaże, że jesteś w ciąży to do lekarza też nie pójdziesz bo będziesz sama na rano?
WiolaWo
Gabrysia nie nakręcaj jej też bo to już drażniące się robiJak się okaże, że jesteś w ciąży to do lekarza też nie pójdziesz bo będziesz sama na rano?
My swoje ona swoje
I tak bety nie zrobi
Verona26
Zrobię bete jak będę miała możliwość!
Gabrysia nie nakręcaj jej też bo to już drażniące się robi
My swoje ona swoje
I tak bety nie zrobi
Ale zdarzają się przypadki losowe korki, wypadki, biegunka! I siła rzeczy się spoznisz i nic z tym nie zrobisz na moje dla chcącego nic trudnego ale to tylko moje zdanieNiestety. Jestem na rano sama. Jedna. Więc nikt mnie zastąpić nie może.
WiolaWo
Czyli wy tak jak jaO, mnie też! ale fajnie czyli tez 7tc? U mnie coś koło 6+3 lub 6+4 zależy jaki kalkulator.
Ja wizyta u ginekologa w sobotę na 18
40
Verona26
Tylko że ja do pracy mam 200 m [emoji23] chodzę pieszo
Ale zdarzają się przypadki losowe korki, wypadki, biegunka! I siła rzeczy się spoznisz i nic z tym nie zrobisz na moje dla chcącego nic trudnego ale to tylko moje zdanie
WiolaWo
U nas bete tylko prywatnie się robiJa się okaże że jestem w ciąży to nie pójdę do pracy. Inna bajka. Jak nie mam pewności to nie będę cudowac! Zrobię bete po południu jutro w prywatnym labo. Rano zadzwonię i zapytam.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Mnie to takie rzeczy trochę przerażają nie jestem katoliczką, ale jako że trudno w nic nie wierzyć, to w coś tam sobie po cichutku wierzę, ale naczytałam się już o łapaczach i trochę się boję takiej.. ingerencji? pogadam z kotami, jak obiecają że nie będą na niego polować to poszukamJeśli ze sprawdzonego źródła a nie z rynku to czemu nie
Ja mam taki od "szamana" że tak powiem
Znajomy interesuje się Indianami na takim poziomie że jeżdżą na złoty co rok i miesiąc bez życia współczesnego na łąkach pod tipi
Zrobiony z rzemykow i piór
I nie pamiętam kiedy mi się coś śniło
Czy w to wierzyć hmm w coś trzeba
reklama
A dobra nieważne bo co ci która doradzi to ty jesteś na nie albo masz już odpowiedźTylko że ja do pracy mam 200 m [emoji23] chodzę pieszo