reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Muszę to ogarnąć wizytę mam dopiero 7. 01., ale może zadzwonię do cioci która jest polozna i podpytam [emoji3526]
Jeśli masz taką opcję to pewnie, konsultuj 💪 mi wyszła infekcja mieszania w badaniu czystości, nic ostrego bo nie mam objawów, dostałam leki od ginki z Medicoveru a lekarz prowadzący ciążę złapał się za głowę jak zobaczył co mi przepisała 😐 i w co tu wierzyć 😬

No tak jest właśnie z tymi"specjalistami" w Polsce [emoji849]
Jeśli masz taką opcję to pewnie, konsultuj [emoji123] mi wyszła infekcja mieszania w badaniu czystości, nic ostrego bo nie mam objawów, dostałam leki od ginki z Medicoveru a lekarz prowadzący ciążę złapał się za głowę jak zobaczył co mi przepisała [emoji52] i w co tu wierzyć [emoji51]

Dziewczynki czy któraś z Was ćwiczy?
Jakieś ćwiczenia dla ciężarówek, joga czy inne cuda?
Ja jeszcze 3 miesiące temu 3x w tyg Zumba strong plus jakieś weekendowe bieganie .Niestety po urazie kolana 6 tyg gipsu i zero ruchu.Ostatnie tygodnie pomału bez obciążenia rower stacjonarny, żeby zacząć jakoś funkcjonować z zerwanym więzadłem Ale pomału dostaje szału z tego bezruchu.
Może macie coś sprawdzonego ,choćby z You Tube [emoji16]

Dziewczynki czy któraś z Was ćwiczy?
Jakieś ćwiczenia dla ciężarówek, joga czy inne cuda?
Ja jeszcze 3 miesiące temu 3x w tyg Zumba strong plus jakieś weekendowe bieganie .Niestety po urazie kolana 6 tyg gipsu i zero ruchu.Ostatnie tygodnie pomału bez obciążenia rower stacjonarny, żeby zacząć jakoś funkcjonować z zerwanym więzadłem Ale pomału dostaje szału z tego bezruchu.
Może macie coś sprawdzonego ,choćby z You Tube [emoji16]
A myślałaś o basenie? Pogadam z lekarzem w poniedziałek, zapytam co mogę, chętnie bym wróciła na jogę, też ćwiczyłam czasami 6 razy w tygodniu ale teraz się boję. Jeszcze się nie rozeznawałam w temacie ale jak się czegoś ciekawego dowiem na pewno dam znać 😎

A myślałaś o basenie? Pogadam z lekarzem w poniedziałek, zapytam co mogę, chętnie bym wróciła na jogę, też ćwiczyłam czasami 6 razy w tygodniu ale teraz się boję. Jeszcze się nie rozeznawałam w temacie ale jak się czegoś ciekawego dowiem na pewno dam znać [emoji41]
Myślałam,ale w moim miescie na basenie wiecznie się ktoś zaraża kurzajkami czy brodawkami i jakoś mnie to zniechęca.

reklama
Z tego co wiem to nie ma! Ale dobrze bylo by takie z czasem stworzyć zeby moc wrzucac swoje i rodziny zdj, rosnącego brzuszka [emoji16]
My z sierpniowkami 2016 mamy tajna grupe na fejsie i tak siedzimy tam juz 4 lata. Super sprawa🙂 nikt nic nie widzi, grupa sie po nazwie niw wyswietla tylko czlonek moze kogos zaprosic. Wiem ze z innych forum tez robily na fejsie podobne 🙂

Do góry