reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
A dużo tego masz czy minimalnie? Moze faktycznie podjedź do szpitala? Mam nadzieje, ze to tylko chwilowe zmęczenie.

U mnie już wszyscy wiedza [emoji7] oj były łzy radości [emoji177]

Super! Gratuluję i ciesze się, ze Rodzinka zareagowala jak należy ❤

reklama
Ja się dziewczyny zalamalam [emoji20] mam delikatnie brązowe uplawy i mam wrażenie, że od dwóch dni mniejsze mdłości... Nakręcam się, że coś nie tak z fasolką, a wizyta dopiero 07.01. [emoji26]
Kochana, jeśli nie przejdzie jedź na IP, intensywne upławy? Może to faktycznie zmęczenie świąteczne, towarzyszy temu jakiś ból? Zmniejszeniem dolegliwości się nie martw, nie zawsze tak to daje w kość.
@Wielka Mi :) czasami beta przyrasta od czapy a wszystko jest dobrze, nie nakręcaj się żeby głowę mieć czystą😘
Wszystko będzie dobrze Siostry!

Ja się naczytalam w nocy, ze jak beta nie przyrasta prawidlowo to moze to wskazywac na ciążę pozamaciczna i teraz wylaze ze skóry.... :szok:[emoji27]

Spokojnie! Nie ma co czytać wujka Google bo można sobie niezłe wkręcić nawet jakaś chorobę! Na pewno wszystko jest w porządku!
Myśle ze limit strat tu u nas na sierpniowkach już się wyczerpał.

Spokojnie! Nie ma co czytać wujka Google bo można sobie niezłe wkręcić nawet jakaś chorobę! Na pewno wszystko jest w porządku!
Myśle ze limit strat tu u nas na sierpniowkach już się wyczerpał.

Ja naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych. 😳

Która się dzisiaj pochwaliła rodzinie? Do mnie dzwonili rodzice i rodzeństwo z Polski ale nie miałam odwagi, czekam do 3 stycznia. Podczas rozmowy z mamą nagle usłyszałam „a co Ty taka zamyślona jakbyś się czymś martwiła”.
„nie nie mamo, szkoda ze tak na odległość święta - tylko o to mi chodzi”. Musiałam wybrnąć z sytuacji
Wczoraj powiedzieliśmy rodzicom od męża i chcieliśmy żeby jeszcze to zostawili dla siebie chociaż do pierwszych badań prenatalnych.

Oczywiście już się zaczęło że teraz napewno będzie córka. Nie cierpię tej presji otoczenia, czyli jeśli będzie znów syn to wg nich zaś klapa...

Ja naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych. [emoji15]

Wujek Google każdy objaw lub jego brak kwituje najgorszym co tylko może być, np poronienie albo rak [emoji33]
A 99% przypadków okazuje się trywialne i „normalne” jak na nasz stan :)
U mnie w rodzinie żadna z kobiet nie miała jakichkolwiek objawów, choćby najmniejszych. Każda z nich urodziła zdrowe dzieciaczki.
A ja? Co drugi dzień czuje się do dupy, dosłownie. Jednego dnia wszystko ekstra, super, świat mogę zdobywać. A na drugi chce umierać. Tłumacze to sobie tak, ze przecież co 48h beta się powiększa, wiec pewnie dlatego.
Ale staram się nie dopuszczać czarnych myśli.

reklama
Ja naczytałam się wujka google właśnie że brak mdłości zwiększa ryzyko poronienia no a ja nie mam żadnych. [emoji15]
Lepiej nie czytać tego co jest w necie bo można się nieźle nakręcić. Byłam taka w poprzedniej ciąży... mój gin miał niezłą ze mną jazdę. Podziwiam człowieka że miał tyle cierpliwości do mnie [emoji14][emoji14]

Do góry