MalyGosc
Fanka BB :)
Nie wytrzymałam i poszłam na betę.... Trzymajcie kciuki, plissss Wizytę miałam dokładnie tydzień temu i serduszka jeszcze nie było widać. Następną mam dopiero 20 stycznia bo moja lekarka wyjechała na święta i nowy rok. Nie wiem czy wytrzymam tak długo czy nie pójdę do byle jakiego innego gina
Dzięki za kolejne sposoby walki z przeziębieniem Długo Cię trzymało? Mnie sakramencko boli dziś głowa, gardło i żebra jak kaszlę
Ale Cie zaszczyt kopnął, że siedzisz dziś do 18:00 w pracy? Od kiedy zatem zaczynasz świętowanie?
Trzymam mocno kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę [emoji106][emoji106] Może na start zamiast trojaczków będą bliźnięta?
Dobrze mówisz! Popieram w 100%!! Mały Gość na prezydenta! [emoji3][emoji3][emoji3]
Ale się duża dziewczynka urodziłaś? Mama rodziła sn czy cc?
Rodziła sama. Chodziła do pracy jeszcze w 9 mcu. Po pracy zaczął ja brzuch bolec i stwierdziła, ze pójdzie do lekarza. Na piechotę. 3h później zadzwonili do mojej babci, która była położna w tym szpitalu, ze jej córka urodziła. Cała historia
Ogólnie podchodzi teraz do ciąży i porodu jak do przeziębienia, a ja....? O zgrozo, jak tylko ot my pomyśle, to mnie ciarki przechodzą.