reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Ja tez dziś byłam:) 4,5mm pęcherzyk wiec kończymy 5 tydzień.
Na usg wyszły mi dwa pecherzyki lekarze oglądali z każdej strony czy ciąża bliźniacza, okazało się ze drugi to jakiś zbiornik sluzowy który samoistnie się wchłania
Potwierdził to wynik beta 1309 przy bliźniakach byłoby z 2500 :)
Ale miałam atrakcje [emoji79][emoji85]
Gratuluje, chociaż nieźle miałaś atrakcje! A może lekarz wspominał kiedy będzie widać zarodek? Na kiedy następne USG?

reklama
dziewczyny u mnie od rana masakra.. a właściwie od wczoraj :(
cały czas wymioty, wszystko mnie obrzydza.. nie mogę nic zjeść, wymiotuję nawet po wodzie..
nie wymiotuję tylko wtedy kiedy śpię, więc staram się przespać to.. ale już mam serdecznie dosyć.
Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście, ale jestem z Wami serduchem ❤

dziewczyny u mnie od rana masakra.. a właściwie od wczoraj :(
cały czas wymioty, wszystko mnie obrzydza.. nie mogę nic zjeść, wymiotuję nawet po wodzie..
nie wymiotuję tylko wtedy kiedy śpię, więc staram się przespać to.. ale już mam serdecznie dosyć.
Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście, ale jestem z Wami serduchem [emoji173]

Kochana w którym tygodniu jesteś ze tak Cie dopadło ?
Współczuje Ci, trzymaj się ciepło oby jutro był lepszy dzień [emoji173]️

Kochana w którym tygodniu jesteś ze tak Cie dopadło ?
Współczuje Ci, trzymaj się ciepło oby jutro był lepszy dzień [emoji173]️
6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.

reklama
Jeju co sie stalo kochana? Chyba mi gdzies umknelo😓 tule mocno
Słabo serducho bije i małe szanse 🙄 ja już to przechodziłam raz i jestem przygotowana na wszystko. Teraz mam schizy i każda wizyta w toalecie to stres. Zobaczymy co w piątek będzie gdzieś tam po cichu liczę na cud😪
Przepraszam dziewczyny ze nie odpisuje każdej ale tak szybko czytam w pracy a załatana jestem bo wigilię mamy jutro i zamieszanie od kilku dni 🙃dekoracje prezenty z dziećmi spotkania z rodzicami szok oby do jutra

Ostatnia edycja:
Do góry