Gratuluje, chociaż nieźle miałaś atrakcje! A może lekarz wspominał kiedy będzie widać zarodek? Na kiedy następne USG?Ja tez dziś byłam 4,5mm pęcherzyk wiec kończymy 5 tydzień.
Na usg wyszły mi dwa pecherzyki lekarze oglądali z każdej strony czy ciąża bliźniacza, okazało się ze drugi to jakiś zbiornik sluzowy który samoistnie się wchłania
Potwierdził to wynik beta 1309 przy bliźniakach byłoby z 2500
Ale miałam atrakcje [emoji79][emoji85]
reklama
Gratuluje bety ale współczuję cukru, teraz krzywa, czy od razu rozpoznają cukrzycę ciążowa, u osób które już ja miały?Beta 106,1 czyli 4tc. Cukier na czczo 119[emoji24][emoji24]
Breath_less
Fanka BB :)
Gratuluje, chociaż nieźle miałaś atrakcje! A może lekarz wspominał kiedy będzie widać zarodek? Na kiedy następne USG?
Tak mówił ze już za tydzień czyli 25 grudnia ale ze to święta zapisałam się na spokojnie na 30 grudnia
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Piękna beta.... Tylko ten cukier. Kurcze ja w poprzedniej ciazy miałam cukrzycę to ledwo wynik naczczo byl zawyżonych i było tak ze pozniej chcieli dac insulinę ale wstawaoam o 3 w nocy zjeść chociaż pol kromki chleba i bylo ok.
Beta 106,1 czyli 4tc. Cukier na czczo 119[emoji24][emoji24]
Straciatella
dziewczyny u mnie od rana masakra.. a właściwie od wczoraj
cały czas wymioty, wszystko mnie obrzydza.. nie mogę nic zjeść, wymiotuję nawet po wodzie..
nie wymiotuję tylko wtedy kiedy śpię, więc staram się przespać to.. ale już mam serdecznie dosyć.
Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście, ale jestem z Wami serduchem ❤
cały czas wymioty, wszystko mnie obrzydza.. nie mogę nic zjeść, wymiotuję nawet po wodzie..
nie wymiotuję tylko wtedy kiedy śpię, więc staram się przespać to.. ale już mam serdecznie dosyć.
Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście, ale jestem z Wami serduchem ❤
Breath_less
dziewczyny u mnie od rana masakra.. a właściwie od wczoraj
Nie jestem w stanie nadrobić tego wszystkiego co pisałyście, ale jestem z Wami serduchem [emoji173]
Kochana w którym tygodniu jesteś ze tak Cie dopadło ?
Współczuje Ci, trzymaj się ciepło oby jutro był lepszy dzień [emoji173]️
Straciatella
6t3d. Miałam już młości i wymioty wcześniej (tak od 5) ale teraz to jest nie do zniesienia. Mam do tego stopnia, że wymioty powodują u mnie nawet określone kolory. W sypialni mam ciemno turkusowe ściany i na sam ich widok nie mogę się opanować. Najgorsze jest to, że nie mam czym wymiotować, a szarpie mnie tak że wszystko mnie boli.Kochana w którym tygodniu jesteś ze tak Cie dopadło ?
Współczuje Ci, trzymaj się ciepło oby jutro był lepszy dzień [emoji173]️
Joanulka
Tak mówił ze już za tydzień czyli 25 grudnia ale ze to święta zapisałam się na spokojnie na 30 grudnia
Wizytujemy w tym samym dniu [emoji177] ja z samego rana o 9 [emoji85] to będzie 6+1 chyba [emoji3]
reklama
Słabo serducho bije i małe szanse ja już to przechodziłam raz i jestem przygotowana na wszystko. Teraz mam schizy i każda wizyta w toalecie to stres. Zobaczymy co w piątek będzie gdzieś tam po cichu liczę na cudJeju co sie stalo kochana? Chyba mi gdzies umknelo tule mocno
Przepraszam dziewczyny ze nie odpisuje każdej ale tak szybko czytam w pracy a załatana jestem bo wigilię mamy jutro i zamieszanie od kilku dni dekoracje prezenty z dziećmi spotkania z rodzicami szok oby do jutra
Ostatnia edycja: