reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Dziś się umówiłam do lekarza na 2 styczeń, cieszę się że tak szybko. Martwi mnie ciągle brak objawów no kompletnie nic oprócz nerwowości okropnej. Nawet apetyt mi nie dopisuje. Mam nadzieje że to nie jest zły znak.

Dziewczynki moje kochane wszystko ok 😀 serduszko bije jak oszalał, termin porodu 2 sierpień 😀 wg USG ciąża młodsza o 3 dni. Mam też krwiaka, ale mam się nim nie przejmować, mogę plamić, ale ginek dał więcej progesteronu do łykania. Kolejna wizyta 08.01 no i mam umawiać się już na prenatalne 😀

Załączniki

• IMG_20191217_190423.jpg
    IMG_20191217_190423.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 87
Dziś się umówiłam do lekarza na 2 styczeń, cieszę się że tak szybko. Martwi mnie ciągle brak objawów no kompletnie nic oprócz nerwowości okropnej. Nawet apetyt mi nie dopisuje. Mam nadzieje że to nie jest zły znak.
Oj nerwowa to ja też jestem. Ciągle martwię się czy wszystko będzie dobrze z ciąża i czy dam sobie rade z 3 dzieci...

Dziewczynki moje kochane wszystko ok [emoji3] serduszko bije jak oszalał, termin porodu 2 sierpień [emoji3] wg USG ciąża młodsza o 3 dni. Mam też krwiaka, ale mam się nim nie przejmować, mogę plamić, ale ginek dał więcej progesteronu do łykania. Kolejna wizyta 08.01 no i mam umawiać się już na prenatalne [emoji3]
Cudne wieści [emoji6]

reklama
Do góry