reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

Oj to ogromna radość dla Ciebie[emoji6]. Dla mnie ta ciąża to zaskoczenie.

Dla mnie tez ogromne bo spisani byliśmy na straty. W Styczniu mieliśmy podejść do in vitro ze względu na słabe nasienie męża wiec wyobraź sobie co czułam jak po dwóch dniach spóźnienia @ zrobiłam test i w ciągu 10 sekund wyszedł pozytyw i to nie blade kreski- cienie tylko tłusta piękna krecha! Dziś powtórzyłam test z innej firmy za namowa męża bo nie wierzy [emoji28]

reklama
A może to temat dla administratorów forum :)
Jeśli każdy miesiąc ma swój oddzielny wątek to może do każdego wątku fajnie by było mieć kalendarz, gdzie wpisywalybysmy nasze terminy porodu? :)
I od razu by było widać który miesiąc ma największe oblężenie [emoji23]

Są wątki z prowadzonymi kalendarzami bardzo fajnie się to sprawdza- byłam na wątku „kto po in vitro” i tam codziennie jedna koleżanka wstawiała kalendarz tak aby było widać która kiedy ma wizytę czy badania. Trudno jest zapamiętać wszystkie, bynajmniej na początku.

Nie chce nic narzucać, to tylko propozycja :)[emoji177]

Ja osobiście nie mam czasu pisać w kilku miejscach na raz

Załączniki

• Screenshot_20191217_172940_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191217_172940_com.android.chrome.jpg
    385,8 KB · Wyświetleń: 78
Są wątki z prowadzonymi kalendarzami bardzo fajnie się to sprawdza- byłam na wątku „kto po in vitro” i tam codziennie jedna koleżanka wstawiała kalendarz tak aby było widać która kiedy ma wizytę czy badania. Trudno jest zapamiętać wszystkie, bynajmniej na początku.

Nie chce nic narzucać, to tylko propozycja :)[emoji177]

Ja osobiście nie mam czasu pisać w kilku miejscach na raz

I to byłoby spoko :) Jak pójdę na L4 to się zgłaszam, ze mogę się tym zająć, bo teraz to czasem jestem regularnie a czasem po prostu muszę się odciąć bo porywa mnie praca.
Sprawdziłaby się taka wersja kalendarza, w której każda z nas sama by mogła wpisywać daty, żeby nikogo nie angażować

reklama
Witamy, witamy :))
Gratulacje :) i dużo zdrówka!

Mój syn miał nieco ponad 60. Zeskanuję dzisiaj wyniki z tamtego USG i zobaczysz... nic nie jest przesądzone

Kochana.. ja pochłaniam takie ilości żarła, że za niedługo będę miała 5kg na plusie.

Tak się stresuję, że od wczoraj piję meliskę :D jeszcze mi przełożyli wizytę na 12:20! To już tuż tuż...

Dziewczyny... pytanie do tych mam, które są już w drugiej i kolejnej ciąży Widać już u Was coś? Mi dzisiaj tak wywaliło brzuch poniżej pępka i to wcale nie wzdęcia :o Nie zapnę żadnych spodni..
Zobacz załącznik 1057704
Mi okropnie już brzuch wywalił... Ale u mnie to 4 ciąża. A brzuch mam jak w 5 miesiącu przy pierwszej ciąży [emoji1787]

Do góry