reklama
Tita2 jestem za Tobą 1 dzień będę Cię mieć na oku6 tydzień 4 dzień, termin na 2.08 z ostatniej miesiączki.
Tita2 jestem za Tobą 1 dzień będę Cię mieć na oku6 tydzień 4 dzień, termin na 2.08 z ostatniej miesiączki.
Witam i ja, u mnie zero bólu piersi, a w pierwszej ciąży to myślałam że eksplodują, tylko to chyba już było później nie pamiętam! chyba mam wciąż kalafiora mózgowego z poprzedniej ciąży, już u mnie to nie minie w ogóle martwi mnie ten zupełny brak objawów, może trochę więzadła ciągną i jajniki (albo zawsze mnie coś tam kłuje tylko teraz zwracam na to uwagę). Przepraszam, że będę czasem tak odnosić się do tej poprzedniej ciąży, ale dla mnie to było niedawno i tak sobie porównuje mimowolnie.
Ja poszłam na zwolnienie w II trymestrze, bo pojawiły się skurcze na badaniu, potem było już ok jak odpoczęłam w domu ale nie wróciłam do pracy, trochę żałowałam bo po miesiącu już nudziłam się koszmarnie, a w pracy mam fajnego szefa i by mnie zwolnił z pracy w terenie, do tego fajna ekipę. Teraz skończę w marcu rodzicielski, wezmę jakiś tydzień urlopu i pójdę pewnie na zwolnienie, nie sądzę żeby lekarka robiła mi z tym jakiś problem.
Ja poszłam na zwolnienie w II trymestrze, bo pojawiły się skurcze na badaniu, potem było już ok jak odpoczęłam w domu ale nie wróciłam do pracy, trochę żałowałam bo po miesiącu już nudziłam się koszmarnie, a w pracy mam fajnego szefa i by mnie zwolnił z pracy w terenie, do tego fajna ekipę. Teraz skończę w marcu rodzicielski, wezmę jakiś tydzień urlopu i pójdę pewnie na zwolnienie, nie sądzę żeby lekarka robiła mi z tym jakiś problem.
Jastia
Fanka BB :)
Polecam kupić stanik sportowy, mi przyniósł ulgę może i Tobie też przyniesie.Gratuluję Kochana! Bardzo się cieszę. Na takie wiadomości czekamy
Mnie piersi tak bolą, że to jest jakaś masakra. Nawet jak chodzę. Żaden stanik już nie pasuje..
Dzień doberek dziewczyny,
U mnie ten piękny grudniowy poranek przywitałam tulaskami z muszlą klozetową. Próbowałam to powstrzymać ale się nie da, nie ma szans.
Dzisiaj kolejny dzień w domu... Ale już o wiele więcej pracy. Miłego dnia Wszystkim
budkaa
Fanka BB :)
Ja w pierwszej ciazy mialam bol piersi od 6tc bo sie wtedy dowiedzialam ze cos nie haloWitam i ja, u mnie zero bólu piersi, a w pierwszej ciąży to myślałam że eksplodują, tylko to chyba już było później nie pamiętam! chyba mam wciąż kalafiora mózgowego z poprzedniej ciąży, już u mnie to nie minie w ogóle martwi mnie ten zupełny brak objawów, może trochę więzadła ciągną i jajniki (albo zawsze mnie coś tam kłuje tylko teraz zwracam na to uwagę). Przepraszam, że będę czasem tak odnosić się do tej poprzedniej ciąży, ale dla mnie to było niedawno i tak sobie porównuje mimowolnie.
Teraz bola tylko sutki ale to dopiero 4+5 a tak tylko sennosc.
U
użytkownik 195
Gość
Pytanie do tych które już w ciąży były Ile przybralyscie na wadze, i kiedy Wam się udało wrócić do wagi przed ciążą ?
Rychło w czas chociaż fajnie tak późno się dowiedzieć, można od razu iść na USG. Ostatnio czytałam dziewczyny który dowiedziały się o kolejnej ciąży po solidnym kopnięciu nowego lokatora karmienie to nie jest skuteczna metoda antykoncepcjiJa w pierwszej ciazy mialam bol piersi od 6tc bo sie wtedy dowiedzialam ze cos nie halo
Teraz bola tylko sutki ale to dopiero 4+5 a tak tylko sennosc.
reklama