reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, ciekawe jak teraz 🙈🤣

Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat :) U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy :) :-) :)

Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..

Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat :) U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy :) :-) :)

Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..
A to sorki, ze się powtarzam 🤣 ale nie jestem w stanie nadrobić ponad 80 stron 😋

Miałam tak w drugiej ciąży, w tej też, póki co daję radę bez nospy. Moja przyjaciółka całą ciążę na nospie była i chłopak 4160 😉😉

A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, ciekawe jak teraz 🙈🤣
mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, tylko ja korzystałam z jakiegos z amerykańskiej strony, gdzie trzeba było przeliczać wiek matki, teraz wychodzi mi chłopiec ale dziewczyny wrzucały jakieś inne bo wg nich znów dziewczynka 🤔 to i tak 50% szans na zgadnięcie 😉

mnie w poprzedniej ciąży tak właśnie ciągnęło od strony jajnika z którego była owulacja, już sobie wmowilam nawet ciaze pozamaciczną a wszystko było ok. Teraz boli cały brzuch i też niedobrze

@kasiula34 ja Ciebie kojarze. Miałaś tak samo jak ja w sierpniu biochemiczną. Ja jeszcze miesiąc później miałam i wręcz byłam pewna ze teraz będzie to samo.
Jestem tez po pozamacicznej i poronieniu zatrzymanym wiec uparcie wypieram ta ciąże czekając aż się skończy :( nie potrafię inaczej myśleć. Boli mnie bardzo lewa strona czyli ta z której była owu i myśli ze znów ektopowa będzie. Skoro nie biochemiczna to pewnie w jajowodzie tylko tym razem lewym. Mam siebie dość.

reklama
Do góry