Dzięki, nie sugeruje się mną, mam jakiś zły nastroj i wszystko czarno widzę, u Ciebie na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki za wizytę, konieczne zdaj relacje!Rany bąbel biedulko..
Będzie dobrze nie zamartwiaj się !
Ja też się boje co to wyjdzie u lekarza w poniedziałek :/
reklama
Dam znać na pewno !Dzięki, nie sugeruje się mną, mam jakiś zły nastroj i wszystko czarno widzę, u Ciebie na pewno będzie wszystko ok, trzymam kciuki za wizytę, konieczne zdaj relacje!
Bezkonserwantow
Fanka BB :)
A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, ciekawe jak teraz
Co wam wychodzi?
Straciatella
A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy
Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..
Bezkonserwantow
A to sorki, ze się powtarzam ale nie jestem w stanie nadrobić ponad 80 stronMiałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy
Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..
Justyśka87
Miałam tak w drugiej ciąży, w tej też, póki co daję radę bez nospy. Moja przyjaciółka całą ciążę na nospie była i chłopak 4160Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy
mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, tylko ja korzystałam z jakiegos z amerykańskiej strony, gdzie trzeba było przeliczać wiek matki, teraz wychodzi mi chłopiec ale dziewczyny wrzucały jakieś inne bo wg nich znów dziewczynka to i tak 50% szans na zgadnięcieA ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
mnie w poprzedniej ciąży tak właśnie ciągnęło od strony jajnika z którego była owulacja, już sobie wmowilam nawet ciaze pozamaciczną a wszystko było ok. Teraz boli cały brzuch i też niedobrzeMiałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy
U
użytkownik 192
Gość
@kasiula34 ja Ciebie kojarze. Miałaś tak samo jak ja w sierpniu biochemiczną. Ja jeszcze miesiąc później miałam i wręcz byłam pewna ze teraz będzie to samo.
Jestem tez po pozamacicznej i poronieniu zatrzymanym wiec uparcie wypieram ta ciąże czekając aż się skończy nie potrafię inaczej myśleć. Boli mnie bardzo lewa strona czyli ta z której była owu i myśli ze znów ektopowa będzie. Skoro nie biochemiczna to pewnie w jajowodzie tylko tym razem lewym. Mam siebie dość.
Jestem tez po pozamacicznej i poronieniu zatrzymanym wiec uparcie wypieram ta ciąże czekając aż się skończy nie potrafię inaczej myśleć. Boli mnie bardzo lewa strona czyli ta z której była owu i myśli ze znów ektopowa będzie. Skoro nie biochemiczna to pewnie w jajowodzie tylko tym razem lewym. Mam siebie dość.
U
użytkownik 192
Gość
Mi sprawdziło się w pierwszej i drugiej ciąży. Mam dwóch synów. Teraz pokazuje dziewczynkęA ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
reklama
Bezkonserwantow
Oooo ;-). Mi tez pokazuje teraz dziewczynkę ;-).Mi sprawdziło się w pierwszej i drugiej ciąży. Mam dwóch synów. Teraz pokazuje dziewczynkę