reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, ciekawe jak teraz 🙈🤣

Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat :) U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy :) :-) :)

Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..

Miałyśmy tu niedawno dyskusję na ten temat :) U mnie w poprzednich ciążach wg kalendarza chłopcy i faktycznie chłopcy są. Teraz wychodzi dziewczynka.. i zobaczymy :) :-) :)

Miałam nie panikować, ale nie mogę. Tak mnie ciągnie po lewej stronie w dole brzucha.. trochę jak na owulkę, trochę jak przed okresem... miałyście tak? Ja pierwszy raz coś takiego czuję :/ Zjadłam 2 nospy i nic..
A to sorki, ze się powtarzam 🤣 ale nie jestem w stanie nadrobić ponad 80 stron 😋

Miałam tak w drugiej ciąży, w tej też, póki co daję radę bez nospy. Moja przyjaciółka całą ciążę na nospie była i chłopak 4160 😉😉

A ja mam pytanko do mam, które są już w kolejnej ciąży;-). Znacie chiński kalendarz płci?
Co wam wychodzi?
Mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, ciekawe jak teraz 🙈🤣
mi w pierwszej ciąży się sprawdziło, tylko ja korzystałam z jakiegos z amerykańskiej strony, gdzie trzeba było przeliczać wiek matki, teraz wychodzi mi chłopiec ale dziewczyny wrzucały jakieś inne bo wg nich znów dziewczynka 🤔 to i tak 50% szans na zgadnięcie 😉

mnie w poprzedniej ciąży tak właśnie ciągnęło od strony jajnika z którego była owulacja, już sobie wmowilam nawet ciaze pozamaciczną a wszystko było ok. Teraz boli cały brzuch i też niedobrze

@kasiula34 ja Ciebie kojarze. Miałaś tak samo jak ja w sierpniu biochemiczną. Ja jeszcze miesiąc później miałam i wręcz byłam pewna ze teraz będzie to samo.
Jestem tez po pozamacicznej i poronieniu zatrzymanym wiec uparcie wypieram ta ciąże czekając aż się skończy :( nie potrafię inaczej myśleć. Boli mnie bardzo lewa strona czyli ta z której była owu i myśli ze znów ektopowa będzie. Skoro nie biochemiczna to pewnie w jajowodzie tylko tym razem lewym. Mam siebie dość.

reklama
Do góry