reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie też myślę nad spacerówka.
Nasza się szybko składa, ale jest mega duża. Cały bagażnik zajmuje. Także chyba coś takiego. 😊

No nasza tez zajmuje sporo miejsca. I jak jade sama z dziećmi do mamy to się namecze troszke :D. Ale taki wybór jest w wózkach ze znowu będę dwa tyg siedziała i oglądała

No ja juz siedzę i klikam i szukam 😁 A w ogóle jak tam wasze maluchy śpią w spacerówce? Mój po tym jak w gondoli zawsze na spacerach spał, w spacerówce zaczął ogarniać świat i wszystko go interesuje 😉 Ale dzisiaj pierwszy raz zasnął 'na zwisa' i tylko zobaczyłam jak mu głowa poleciała do przodu więc chyba już się znudził światem 😂

No ja juz siedzę i klikam i szukam 😁 A w ogóle jak tam wasze maluchy śpią w spacerówce? Mój po tym jak w gondoli zawsze na spacerach spał, w spacerówce zaczął ogarniać świat i wszystko go interesuje 😉 Ale dzisiaj pierwszy raz zasnął 'na zwisa' i tylko zobaczyłam jak mu głowa poleciała do przodu więc chyba już się znudził światem 😂
A moja jeszcze w gondoli 😬🤭 spacerowka jest u moich rodziców i jak do nich jeżdżę to biorę tylko stelaż i tam chodzimy na spacery . Ale właśnie dzis rozmawiałam z mężem zeby jutro zabrał od rodziców spacerowe. :D. No ale ogólnie jak u rodziców chodzimy na spacery to tak czy siak zasypia bez problemu :D
Jak jakaś fajna upatrzysz to pokaz ;)

Póki co podoba mi się taka 😉 Poza tym koleżanka miała taka tylko starszy model i chwaliła sobie ze długo im służyła :)

Załączniki

• Screenshot_20210326_072152_pl.allegro.jpg
    Screenshot_20210326_072152_pl.allegro.jpg
    224,1 KB · Wyświetleń: 73
A tak sobie myslalam i chyba kupie jakas spacerowke-parasolke bo to tylko będę uzywala jak będę jechała do miasta czy do rodziców to pyk do auta i jest. A tutaj na te leśne ścieżki to ta co mamy moze byc.

Póki co podoba mi się taka 😉 Poza tym koleżanka miała taka tylko starszy model i chwaliła sobie ze długo im służyła :)
Właśnie ta sama chce zamówić. Z kinderkraft mamy teraz 3w1. Bardzo skrętny wózek,fajnie sie prowadzi. Ogólnie super, ale niestety po przerobieniu na spacerówkę ciężki jest.
Oj to mój w gondoli już od stycznia nie jeździ, jak mu podniosłam głowę, na pół leżąco to nogi miał na końcu, czasami nawet podkurczone.
Także kupiłam śpiwór nawet się udało w idealnym kolorze co wózek i tak jeździ. 😊
Ale mam nadzieję że już będzie ciepełko na dworze i śpiwór pójdzie w odstawkę.
IMG_20210326_193248.jpgIMG_20210326_193435.jpg

reklama
Właśnie ta sama chce zamówić. Z kinderkraft mamy teraz 3w1. Bardzo skrętny wózek,fajnie sie prowadzi. Ogólnie super, ale niestety po przerobieniu na spacerówkę ciężki jest.
Oj to mój w gondoli już od stycznia nie jeździ, jak mu podniosłam głowę, na pół leżąco to nogi miał na końcu, czasami nawet podkurczone.
Także kupiłam śpiwór nawet się udało w idealnym kolorze co wózek i tak jeździ. 😊
Ale mam nadzieję że już będzie ciepełko na dworze i śpiwór pójdzie w odstawkę.
Zobacz załącznik 1252869Zobacz załącznik 1252870
Julia jeszcze miala miejsce w gondoli :) ale teraz w wersji spacerowej jest super. U mnie gondola ciężka była.

Do góry