reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2020

reklama
Ja właśnie też myślę nad spacerówka.
Nasza się szybko składa, ale jest mega duża. Cały bagażnik zajmuje. Także chyba coś takiego. 😊

No nasza tez zajmuje sporo miejsca. I jak jade sama z dziećmi do mamy to się namecze troszke :D. Ale taki wybór jest w wózkach ze znowu będę dwa tyg siedziała i oglądała

No ja juz siedzę i klikam i szukam 😁 A w ogóle jak tam wasze maluchy śpią w spacerówce? Mój po tym jak w gondoli zawsze na spacerach spał, w spacerówce zaczął ogarniać świat i wszystko go interesuje 😉 Ale dzisiaj pierwszy raz zasnął 'na zwisa' i tylko zobaczyłam jak mu głowa poleciała do przodu więc chyba już się znudził światem 😂

No ja juz siedzę i klikam i szukam 😁 A w ogóle jak tam wasze maluchy śpią w spacerówce? Mój po tym jak w gondoli zawsze na spacerach spał, w spacerówce zaczął ogarniać świat i wszystko go interesuje 😉 Ale dzisiaj pierwszy raz zasnął 'na zwisa' i tylko zobaczyłam jak mu głowa poleciała do przodu więc chyba już się znudził światem 😂
A moja jeszcze w gondoli 😬🤭 spacerowka jest u moich rodziców i jak do nich jeżdżę to biorę tylko stelaż i tam chodzimy na spacery . Ale właśnie dzis rozmawiałam z mężem zeby jutro zabrał od rodziców spacerowe. :D. No ale ogólnie jak u rodziców chodzimy na spacery to tak czy siak zasypia bez problemu :D
Jak jakaś fajna upatrzysz to pokaz ;)

Póki co podoba mi się taka 😉 Poza tym koleżanka miała taka tylko starszy model i chwaliła sobie ze długo im służyła :)

Załączniki

• Screenshot_20210326_072152_pl.allegro.jpg
    Screenshot_20210326_072152_pl.allegro.jpg
    224,1 KB · Wyświetleń: 76
A tak sobie myslalam i chyba kupie jakas spacerowke-parasolke bo to tylko będę uzywala jak będę jechała do miasta czy do rodziców to pyk do auta i jest. A tutaj na te leśne ścieżki to ta co mamy moze byc.

Póki co podoba mi się taka 😉 Poza tym koleżanka miała taka tylko starszy model i chwaliła sobie ze długo im służyła :)
Właśnie ta sama chce zamówić. Z kinderkraft mamy teraz 3w1. Bardzo skrętny wózek,fajnie sie prowadzi. Ogólnie super, ale niestety po przerobieniu na spacerówkę ciężki jest.
Oj to mój w gondoli już od stycznia nie jeździ, jak mu podniosłam głowę, na pół leżąco to nogi miał na końcu, czasami nawet podkurczone.
Także kupiłam śpiwór nawet się udało w idealnym kolorze co wózek i tak jeździ. 😊
Ale mam nadzieję że już będzie ciepełko na dworze i śpiwór pójdzie w odstawkę.
IMG_20210326_193248.jpgIMG_20210326_193435.jpg

reklama
Właśnie ta sama chce zamówić. Z kinderkraft mamy teraz 3w1. Bardzo skrętny wózek,fajnie sie prowadzi. Ogólnie super, ale niestety po przerobieniu na spacerówkę ciężki jest.
Oj to mój w gondoli już od stycznia nie jeździ, jak mu podniosłam głowę, na pół leżąco to nogi miał na końcu, czasami nawet podkurczone.
Także kupiłam śpiwór nawet się udało w idealnym kolorze co wózek i tak jeździ. 😊
Ale mam nadzieję że już będzie ciepełko na dworze i śpiwór pójdzie w odstawkę.
Zobacz załącznik 1252869Zobacz załącznik 1252870
Julia jeszcze miala miejsce w gondoli :) ale teraz w wersji spacerowej jest super. U mnie gondola ciężka była.

Do góry