reklama
Iwkar
Fanka BB :)
własnie zastanawiam się nad tymi jajnikami czy to normalne ? Bo też mnie tak pobolewająWszystko mnie wkurza, bolą cycki, bolą plecy, trochę czuję też jajniki i podbrzusze... moje ulubione potrawy są fujka
Ja np czuje kłucie z tego jajnika co była owulacjawłasnie zastanawiam się nad tymi jajnikami czy to normalne ? Bo też mnie tak pobolewają
Hm a mnie to to rwie na wymioty z rana i pod wieczór
Iwkar
no mnie też własnie bardziej z tego co była owulacja.. czasami z drugiego ale słabiej, do dobry znak?Ja np czuje kłucie z tego jajnika co była owulacja
Hm a mnie to to rwie na wymioty z rana i pod wieczór
A który tydzień, że już na wymioty?
Mi lekarz powtarzał tak dopóki ból nie przypomina tego na @ nie nie jest ulokowany w okolicach macicy to jest okno mnie też własnie bardziej z tego co była owulacja.. czasami z drugiego ale słabiej, do dobry znak?
A który tydzień, że już na wymioty?
U mni 5t ja nie mówię że wymiotuję tylko mnie rwie ale w każdej ciąży tak miałam że mnie rwalo a zero wymioto
Iwkar
Ja czasami macice czuje ale w sumie nie wiem czy to od jajnika promieniuje.. a to fajnie masz doświadczenie, będzie można się dowiedzieć czegoś Ja jestem pierwszy raz w ciąży wiec jestem zielona w temacie kompletnie...Mi lekarz powtarzał tak dopóki ból nie przypomina tego na @ nie nie jest ulokowany w okolicach macicy to jest ok
U mni 5t ja nie mówię że wymiotuję tylko mnie rwie ale w każdej ciąży tak miałam że mnie rwalo a zero wymioto
Iwkar
ja się boje że jak tak jajnik kłuje to może pozamaciczna...Mi lekarz powtarzał tak dopóki ból nie przypomina tego na @ nie nie jest ulokowany w okolicach macicy to jest ok
Nie można tak myśleć! Nie będę się wypowiedzieć jak to jest bo nie wiem.. I mam nadzieję że się nie przekonamja się boje że jak tak jajnik kłuje to może pozamaciczna...
No ja mam córcie 10 letnią, w kwietniu poroniłam też córcie a teraz zobaczymy trzeba być dobrej myśliJa czasami macice czuje ale w sumie nie wiem czy to od jajnika promieniuje.. a to fajnie masz doświadczenie, będzie można się dowiedzieć czegoś Ja jestem pierwszy raz w ciąży wiec jestem zielona w temacie kompletnie...
reklama
Iwkar
Trzymam kciuki w takim razieNo ja mam córcie 10 letnią, w kwietniu poroniłam też córcie a teraz zobaczymy trzeba być dobrej myśli